Teraz mam kupione inne do gości a tamte zwią się - kocie miski, i zawsze mężowi mówię jak chcę mało jedzenia że ma mi nałożyć do kociej miski

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ja mam normalne miseczki małe i podawałam w nich jedzenie kotom - różnie w jakiej się trafiło, a miseczek dużo. I potem przychodzili goście i im też podawałam do tych miseczek. Ale raz popełniłam fopa, bo jednocześnie goście jedli na tych samych co koty w podczas jednego przyjęcia![]()
Teraz mam kupione inne do gości a tamte zwią się - kocie miski, i zawsze mężowi mówię jak chcę mało jedzenia że ma mi nałożyć do kociej miski
klaudiafj pisze:Ja mam normalne miseczki małe i podawałam w nich jedzenie kotom - różnie w jakiej się trafiło, a miseczek dużo. I potem przychodzili goście i im też podawałam do tych miseczek. Ale raz popełniłam fopa, bo jednocześnie goście jedli na tych samych co koty w podczas jednego przyjęcia![]()
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ja mam normalne miseczki małe i podawałam w nich jedzenie kotom - różnie w jakiej się trafiło, a miseczek dużo. I potem przychodzili goście i im też podawałam do tych miseczek. Ale raz popełniłam fopa, bo jednocześnie goście jedli na tych samych co koty w podczas jednego przyjęcia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u nas każdy ma swoje, koty, psy i my
Moli25 pisze:Hahahahaha!
Ja kiedys lody podałam w kociej![]()
Nikt za przeproszeniem sie nie zesroł wiec mozna używać
lilianaj pisze:Moli25 pisze:Hahahahaha!
Moli, puszczasz kapitalne teksty, które sprawiają mi wiele radości.Śląska gwara daje nieograniczone możliwości w tym względzie.
barbarados pisze:Witamy![]()
Ale dziś mieliśmy super gości![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wiatraczek chodzi od rana i został juz obejrzany przez wszystkie koty![]()
Gorąc taki , że towarzystwo na kaflach ozpłaszczone , jak placki . Utrzymują , że magnesy z lodówki same ię zunęły z gorąca![]()
Net mi muli
Moli25 pisze:lilianaj pisze:Moli25 pisze:Hahahahaha!
Moli, puszczasz kapitalne teksty, które sprawiają mi wiele radości.Śląska gwara daje nieograniczone możliwości w tym względzie.
Niestety nie mam ani grama krwi śląskiej.
Za to uwielbiam jak Klaudia pisze czasami gwara![]()
Ale czasami jak cos usłyszę i mi zostaje to wykorzystuje w zyciu codziennym.
Wiec cieszę sie ze radość Ci to sprawia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości