Yocia pisze:Yocia pisze:Chiara, mam prośbę. Chciałam przekopiować Twój post i wrzucić na wydarzenie, ale pomyślałam sobie, że może inaczej będzie jak to sama Powszechna Sterylizacja wrzuci?
Autocytuję sięJakiegoś grosza czy dwa z wydarzenia udało nam się wycisnąć, myślę, że obecność Powszechnej Sterylizacji choćby i jednorazowa, z podziękowaniem czy czymkolwiek byłaby dla tych ludzi czymś nagradzającym i motywującym
Miałam dać sobie spokój, ale zależy mi na tych wszystkich kotach pod opieką PS i ciągle myślę. Jeżeli wydarzenie, sposób jego prowadzenia, prezentacja kotów, cokolwiek Wam się nie podoba - wystarczy powiedzieć. Przecież bez rozmowy, dogadania się, ciężko coś wskórać. Wydarzenie miało się zakończyć, w końcu miało na celu zbiórkę głosów, ale dostałam wiadomość żeby go nie zamykać... Jeżeli brak czasu żeby wejść coś skrobnąć, też zrozumiem.
Chodzi o to, że medialność to jest klucz do pieniędzy, do datków. Były już głosy w wydarzeniu "gdzie jest PS?", więc to nie jest moje "widzimisię". Ja po prostu czuję, że taki bezpośredni kontakt ludzi z organizacją, którą wspierają, byłby jak wspominałam nagradzający i motywujący. Chyba każdy czuje się fajnie, jak usłyszy słowa podziękowania za prezent, za darowiznę itp.

W każdym poście warto też wrzucać pełne dane do przelewów (po oddzieleniu np: ______________ od treści głównej postu). Tak robi sporo fundacji.