OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 30, 2015 20:15 Re: OTW13-Nie ma michy w KV.Ale DZIĘKI za głosy i wsparcie :

U nas też ostatnio dwa drapaki padły.
Paskudy połamały :twisted:
Próbowaliśmy je jakoś ponaprawiać, to w trakcie prac połamali do końca :evil:
A w tym najbardziej używanym porobili sobie w bukach wywietrzniki i teraz śmiesznie jest bardzo sobie przez te nowe dziury wyskakiwać albo bawić się w pacanie :evil:
Tak więc łączymy się z Wami w bólu drapakowym :twisted:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto cze 30, 2015 20:24 Re: OTW13-Nie ma michy w KV.Ale DZIĘKI za głosy i wsparcie :

iwona66 pisze:Ten podsufitowy drapak ?

Tak. Ten od Moreli80 cośma przejęli. Ten "od ciebie "pod sufitem dycha i strasznie straszy podarciami ale trzyma się.Ratuje go brak hamakow. Fala już obijana była przez Janusza bo strach patrzc było. Reszta...brak słów.Ogolnie OIOM.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto cze 30, 2015 21:17 Re: OTW13-Nie ma michy w KV.Ale DZIĘKI za głosy i wsparcie :

Hania66 pisze:
Próbowaliśmy je jakoś ponaprawiać, to w trakcie prac połamali do końca :evil:

No, jeśli macie koty typu Ruinek i Remoncik, to czego się spodziewać...
Tylko porobić im czapeczki, jak mieli sławetni majsterkowicze w czeskich "Sąsiadach".
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/S%C4%85siedzi
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro lip 01, 2015 11:17 Re: OTW13-Nie ma michy w KV.Ale DZIĘKI za głosy i wsparcie :

Dziękuję za poparcie dla JOKOTa w konkursie:)

Następnym razem przeskoczymy razem ten próg :)
Wierzę w nas ;) i Was ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro lip 01, 2015 12:37 Re: OTW13-Nie ma michy w KV.Ale DZIĘKI za głosy i wsparcie :

jopop pisze:Dziękuję za poparcie dla JOKOTa w konkursie:)

Następnym razem przeskoczymy razem ten próg :)
Wierzę w nas ;) i Was ;)

A nie ma za co.
Szkoda ,że nie udało się.

U nas jak zwykle .Bez dramatów. Oczki mi się zamykają. Nie nawykłam do powietrza porannego. Znaczy się odwykłam. Ale dwa kociska chore stawiają się .Chuda Dziewczynka zeżera 2 nerki a w tym leki. Biedna jest bardzo. Chłopczyk też dielnie pochłania leki z nerkami. Już kiełbasa i pasztet nie są atrakcją. Dwa dni i w tyłkach poprzekręcało się.
Za to stare kobyły zwane kotami zaszłymi :wink: wyczaiły moje ranne chodzenie i czatują na wyjściu i na powrocie. Szylunia z Marketu nie załapawszy się na "wyjćie" czekała na końcu chodnika gapiąc się w dal. Jak zobaczyła mnie to radośnie gęgając i mniej radośnie klnąc poleciała na stanowisko karmnikowe.
Co mam napisać. Latam z torebeczkami sprawiedliwie wagowo rozłożonymi na dwa ramionka. Po południu chadzam z Januszem. Ale on, jak to typowy facio co żonce towarzyszy (dobrowolnie, choć mina męczennika) , stoi z dala ode mnie i gapi się w niebo. Niby ten babon w ciapkach kocich (kolejne moje butki nie lubiane) nie jest z nim. On tylko przystanął i w ptaszyny latające zerka. Bom ja już nie ptaszyna tylko przechodzona pularda. :oops: A on musi mnie żywić i gary kocie nosić. Na rzucane z mojej strony "torba" wyciąga rękę nie ruszając się prawie z odległości.
Nawet dziś przesadziłam deczko. Nery ma zakupić com poprosiła o odłożenie. Cena mnie powaliła bo tylko 2,59 a jest 4,60.

A kiedyś... Kiedyś sam się prosił o noszenie za mną koszyczka. Stał bliziunio. Zakupy nosił. Z zachwytem zerkał na moje paputki i ramionka obleczone lichą sukieneczką...Ech... kiedyś...To była inna bajka. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lip 01, 2015 21:19 Re: OTW13-Nie ma michy w KV.Ale DZIĘKI za głosy i wsparcie :

ASK@ pisze:
A kiedyś... Kiedyś sam się prosił o noszenie za mną koszyczka. Stał bliziunio. Zakupy nosił. Z zachwytem zerkał na moje paputki i ramionka obleczone lichą sukieneczką...Ech... kiedyś...To była inna bajka. :mrgreen:

Bajka ta sama, tylko 20 lat starsza :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro lip 01, 2015 21:29 Re: OTW13- ciągle i ciagle czekamy lepszego jutra ;(

Żałuj, że nie widzisz moich butów podwórkowych. Najgorszy lump jest elegantem, w porównaniu ze mną
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro lip 01, 2015 21:37 Re: OTW13- ciągle i ciagle czekamy lepszego jutra ;(

MalgWroclaw pisze:Żałuj, że nie widzisz moich butów podwórkowych. Najgorszy lump jest elegantem, w porównaniu ze mną

Małgoś, nie będziemy się licytować. Jak trafilam na ostry dyżur w tych swoich paputkach to Januszowi u psychologa chcieli na cito wizytę dac. Nikt normalny nie przyjeżdża do szpitala tak...obuty.
O spodenkach nie wspomnę.
Nie chwaląc się nawet "stworzyłam" trylogię butowo- spodenkowa. Tylko w przestworzach miau zaginęła. A już o Nobla w literaturze chciałam starać się.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lip 01, 2015 21:39 Re: OTW13- ciągle i ciagle czekamy lepszego jutra ;(

A masz zimą, w głęboki śnieg i latem, w upały takie same buty?
Bo ja mam :wink:
nie będę już mogła ich używać zimą, bo prawy ma cały przód oddarty i przemoknie od razu :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lip 01, 2015 21:41 Re: OTW13- ciągle i ciagle czekamy lepszego jutra ;(

Dokładnie tak. Noszę aż nie trafią na Łąkę Becikowa. Zima, lato czy inna pora noszę do zdarcia.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lip 01, 2015 21:43 Re: OTW13- ciągle i ciagle czekamy lepszego jutra ;(

ASK@ pisze:Dokładnie tak. Noszę aż nie trafią na Łąkę Becikowa. Zima, lato czy inna pora noszę do zdarcia.

moje się już zdarły :?
nawet mała kałuża sprawia, że mam mokrą nogę :?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lip 01, 2015 22:27 Re: OTW13- ciągle i ciagle czekamy lepszego jutra ;(

słuchajcie - asia2 na cito i bardzo potrzebuje ornipuralu - macie pomysły gdzie szukać?
viewtopic.php?f=1&t=160742&start=1230
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 02, 2015 11:14 Re: OTW13-Nie ma michy w KV.Ale DZIĘKI za głosy i wsparcie :

meg11 pisze:
ASK@ pisze:

A, bo wiecie, co różni czarodziejkę od czarownicy?
Ostatnio edytowano Czw lip 02, 2015 11:17 przez koteczekanusi, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Czw lip 02, 2015 11:16 Re: OTW13-Nie ma michy w KV.Ale DZIĘKI za głosy i wsparcie :

Sorry, nie wiem czemu się zacytowałam...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Czw lip 02, 2015 11:41 Re: OTW13-Nie ma michy w KV.Ale DZIĘKI za głosy i wsparcie :

koteczekanusi pisze:
meg11 pisze:
ASK@ pisze:

A, bo wiecie, co różni czarodziejkę od czarownicy?

Nie wiem jaka jest różnica.
Miotła się wysiepała? Tyle lat była w działaniu.
I już nie odlecę a TZ tęskni za tym. :mrgreen:

Silverek zmiania się. Dziś na moich rękach rozmruczał się i wtulił. Malunio czasu to trwało (zanim Janusz nie pokazał się) .Ale już mamy postępy. Widoczne. Lgnie do człeka facio bardzo. Tuli się , podbija rękę by go głaskać, wywala brzuszek, mruczy i gada.
Nadal chudzina. Jest na Intenstinalu. Muszę zakupić większe opakowanie, wyjścia nie ma.Chyba u weta zamówię bo już nie mam sił na kolejne klepanie w klawisze. Mało przybywa na wadze .Ale futerko śliczne już jest.
Pytań o niego nie ma.
Tak jak o Lucynkę.
Tak jak o Semirka. Gady paskudne zastraszyły go. Wojtek CholeraJasna jest prowodyrem. Zęby się wyleczyły i wredota w charakterze wróciła. A przecież dogadywały się wszystkie tyle miesiecy.Badania ma Semiś ok. Spokojny bardzo jest. Za bardzo.

Dalej wędruję rankami z tabletkami. Zastanawiałąm się dzis czy jakaś poczta pazurkowa wśród kotów jest. Z każdym kolejnym porankiem stawia się ich więcej. Dziś dając Bozitę szyli i krówce usłyszałam charakterystyczny chrap. Rzut oka (nie ciała) pod stojące auto i oczom nie wierzę. PingwinDzikun się zameldował i łypie okiem. Nie życzliwym okiem. Ale gęba głodna to oko się przymkło. Rzucił się na jedzenie. Wręcz pochłaniał.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]