Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 28, 2015 12:42 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dzień dobry :D
Cudne fotki, śliczne wszystkie zwierzaczki a maleńka kruszynka jest rozkoszna :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon cze 29, 2015 6:28 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorciu mocne kciuki za Szylunie żeby się szybko poczuła w nowym domu jak u Ciebie :ok: chociaz wiem ze drugiego takiego domku jak u Ciebie nie ma :) ale na pewno Szylunie będzie szczęśliwa :)
Dorciu wszystkie Twoje i nie Twoje kociaki są cudne ja juz straciłam rachubę ile ich masz :oops:
miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon cze 29, 2015 6:40 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witam z rana .
Wczorajszy dzień to dzień przemyśleń i refleksji ,ale i tak nic rzeczywistości nie zmieni.
Smutna prawda.

Malunia rośnie ,wygląda prześmiesznie ,taka kulkowata kulka :mrgreen:
Dostała już Hilton :wink: chociaż jeszcze nie bardzo potrafi wykorzystać tak duży obszar. :wink:
Zaczyna się troszkę bawić ,jak jej się włoży cuś między łapki ,to gryzie i walczy z tym tak długo aż zgubi ,czyli minutę ,dwie :lol:

Kropka w piątek idzie na kolejne wyrywanie ząbków ,oczywiście jak do piątku nic się nie zadzieje .
Kudłaty domaga się starydu ,przed którym ja tak się bronię .
Na cmentarzu znów mamy kocięta.. :?

Ja sama nie mam kiedy iść do ludzkiego weta ,a powinnam ,jednak jak już przyjdę z pracy to nie mam siły na nic ,a i czasu nie starcza .
Brakuje tej jednej ,jedynej osoby która by była ,pomogła ,pocieszyła czy chociaż pozwoliła się wypłakać :cry:
Wszyscy Oni na cmentarzu . :cry:

Właśnie taki mam nastrój ,tylko dobić co bym się nie męczyła .

a na dobry dzień Lori.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Szylunia w nowym domku już ok :ok: :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon cze 29, 2015 7:25 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Lori jest przecudna. Chciałam wpaść do Ciebie w weekend, ale mam takie
zaległości z tygodnia, kiedy to wracam o godz. 20 wyprana robotą do domu,
że nie dało rady. Okresy wakacyjne w robocie są dla mnie straszną udręką.

Idź, proszę, do lekarza :!: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon cze 29, 2015 10:09 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Szkoda że nie przyjechalas może by nie było tak jak mi było :wink:
Od 9.30 jadę ,powinnam byc conajmniej od 40 minut na miejscu a ją jadę .
Wsiadlam w 11 i za czym się obejrzalam wywiozła mnie zamiast na Bemowo to na Koło zmiana trasy o czym oczywiście nie wiedziałam :? :oops: 2 razy zmoklam i dwa razy wyschlam
A Lotu będzie głodna i juz się martwię :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 29, 2015 16:59 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Po moim powrocie z pracy ,dzieciątko było tak głodne że chciało mnie zjeść :strach: taka złość ,tak targała smoczkiem że istniała obawa że smoczek też nie przetrwa tej nierównej walki ,a to jeden jedyny jaki mi ostał.
Owszem kupiłam smoczki ,ale firmy Trixy nadają się do :twisted:
Jeszcze parę dni i będziemy dostawiać inne karmy .
Na razie musi być cyc.

W wentylatorze zalęgły mi się wróbelki ,jakie mam ćwierkanie od rana do wieczora :1luvu: a koty jaki widok :mrgreen: tylko patrzeć jak ślinotoku dostaną :lol:
Zimą nie ma ani jednego :roll:

Lori wyszalała się i śpi ,u mnie w garści :wink: jeszcze się mieści.

Biała koteczka na dt u Agi ma podwyższone parametry wątrobowe i nerkowe ,mocz też pozostawia wiele do życzenia .
Na razie mamy ją płukać dwa razy w tygodniu i dobrze karmić .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 29, 2015 19:31 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Gosiu ,uprzejmie donoszę ,że pochłonęłam truskawki i teraz zastanawiam się czemu ja Ci część odsypałam ,pyszne były.
Teraz nogi na stole i liczę że te bułeczki co się utworzyły na obu kostkach pójdą sobie precz ,nikt ich nie zapraszał :twisted:
a idą taaaaakie upały :placz:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 30, 2015 6:18 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

witam w ten piękny słoneczny dzień co prawda Dorciu nie lubisz upałów ale chyba aż takich nie będzie.
wczoraj na karmieniu kotów pokazałam sąsiadce Twoje Maleństwo i razem zachwyciła abyśmy się jaki jest cudny rozkoszny :1luvu: Dorciu zrobisz z niego jak zwykle cudownego Kociaka :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto cze 30, 2015 7:26 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witam Kochani :D
Oj pospałam dziś ,wstałam dopiero 6.40 :mrgreen:
Lori ,spała jak aniołek ,tylko moi rezydenci nie wykazali się ,jak zwykle zresztą.
Koty biedne ,karmy suchej brakło :strach: czekam ,zaraz powinien być kurier .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 30, 2015 7:57 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Mój cycu się opala :wink:
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 30, 2015 9:44 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

W dłoni się mieścił...
:D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto cze 30, 2015 11:24 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

To co przeszłam z Tytkiem to chyba mgdy z żadnym kotem ,kiedyś miał na imię Tycinek :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 30, 2015 18:18 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Chwila orzeźwienia i czarne chmury na horyzoncie .
Dziś po pracy padłam ,usnęłam i marzyłam tylko o tym żeby nie musieć się podnosić .
Na szczęście dzieciątko też spało.
A co będzie jutro ? pojutrze ,po po?..upały ,straaaaaszne upały :strach: taka pogoda to dobra na wczasach :twisted:
Wiatr taki że drzewa wręcz tańczą ,cuś będzie :roll:

Mam wróbelki :dance: :dance2: powiesiłam im kulki z jedzeniem i wsuwają aż miło :D ,może już ode mnie nie uciekną :mrgreen:

Cisza tu u mnie :roll: już wczasujecie? no tak dzieciaki mają wolne .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 30, 2015 18:21 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

u mnie też cus będzie, czarne chmury się pokazały, upału jakiegos strasznego w dzień jeszcze nie było, na szczęście :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]