Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
g_o_n_i_a pisze:Wiem, że "urwałam się z choinki", ale chciałam się upewnić.
Czyli już na 19 marca nie można przyjść z kociakiem na kastracje, jezeli nie jest się zapisanym na liście?
g_o_n_i_a pisze:Wiem, że "urwałam się z choinki", ale chciałam się upewnić.
Czyli już na 19 marca nie można przyjść z kociakiem na kastracje, jezeli nie jest się zapisanym na liście?
ARKA pisze::( ja juz nie wiem co to sie dzieje-nastepny kwiatek,cyt:
"Serdecznie Państwa witamy!
Nasz Tygodnik bardzo chętnie napisze o Ogólnopolskim Dniu Sterylizacji Zwierząt. (...)Jednak byłby to wywiad sponsorowany, za który państwo musieliby zapłacić 100 zł. (...) Pozdrawiamy, Tygodnik Radomski"
A w radomskie schronisko jest na drugim miejscu jesli chodzi o stracone zwierzeta-czyli zmarle plus eutanazja-55%![]()
2003/04 przyjete 2.589 utracone 1.151 (631usmiercone, 373 utracone 147 zbiegle)
carmella pisze:A do mnie dzwonila pani z Kroniki i mowi, ze pisze ten artykul - glosem jakby jej ktos kazal i ona robi laske. Tylko ze napisze o sterylizacji, ale nie napisze o Akcji, bo to namawianie ludzi do wydawnia pieniedzy, a tego ich gazeta nie moze robic. Mowie, ze ceny sa nizsze, ze weci rezygnuja z zyskow tego dnia - ona dalej swoje. Chyba nazwy SOZu tez nie poda to to reklama (!!!) - mowie im ze to nie jest zadne przedsiebiorstwo tylko stowarzyszenie utrzymujace sie z datkow. Ona dalej swoje. W koncu ja odpuscilam - niech juz powstanie artykul o tej sterylizacji, chociaz tyle, moze chociaz nazwa ludziom sie jakos rozjasni. Powiedziala mi tez, ze poprosi o wypowiedz weta i jak on jej powie, ze sterylizacja jest szkodliwa to ona to tez napisze!
A wspominka, ze odbyla sie Akcja moze byc, ale w wydaniu z 24 marca, bo to juz bedzie po akcji i nie bedzie to zadna reklama!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Paula05 i 177 gości