Kochani mam juz ładowarkę i to dzięki dwóm wspaniałym osobom , ale one wola pozostać anonimowe , dziewczyny bardzo i to bardzo Wam dziękuje

:):)
Duzo sie dzieje , dziś mija 3 tyg jak umarł Lakuś [*], do dziś nie mogę sie z tym pogodzić:(:(:(
Niebawem będzie rozliczenie maja , teraz mam duże zaległości i nie wiem w co ręce włożyć ....
W ostatnim czasie z 19 letnim Tygryskiem było źle

ale teraz dzięki wspaniałym lekarzom jest znacznie lepiej

, ale musi do końca życie być na lekach i na specjalnej leczniczej karmie , ktora jest bardzo droga , bardzo Was proszę o pomoc w jej zakupie a jest to sucha karma i/d gastrointenstinal Health , na tej karmie jest tez 15 letnia Matyldzia ( choruje na astmę i ma raka który na szczęście jest w uśpieniu ,( rok temu miała operacje jelit ), na tej karmie jest też niepełnosprawna Gaja i Bona .
Problemy z zdrowiem ma też Majcia , w środę bedzie miała usuwane bolące zęby , miała dzis pobrana krew i Majcia prosi o pomoc w spłacie długu u weta ...
Bardzo nam brakuje podkładów seni 60 cm na 90 cm , one sa najbardziej wydajne , może ktoś chociaż jeden podarować , jeden kosztuje około 1.50 , 1.60 .
A dziś dostaliśmy pampersy od Ani Oterman , niedawno była u nas Ewa Benia i też podarowała nam pampersy , podkłady . ręczniki papierowe , chusteczki nawilżane i suche dla bezdomniaków , dziękujemy

Niedawno była tez u nas Basia z darami , dziekujemy

Niedawno była tez u nas fundacja Przyjaciele dla Zwierząt i podarowali 2 duże kartony rękawiczek lateksowych których zużywam bardzo dużo przy przewijaniu i kapaniu niepełnosprawnych , oraz trociny , i suche dla bezdomniaczków , bardzo dziękujemy