TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 10, 2015 6:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Miko_bs - spoko, da sie przeczytać do końca i całe szczęście :D Dopiero jak ktoś napisze, że bywa, że widzi osobiście i nie raz, ale często, że zna sprawę bo jej 'dotknął' to jest to wiarygodne.
Założyłam, że eunnika też sprawy 'dotknęła' skoro ma tak konkretne zarzuty. I wyszła mi sugestia , że ma coś wspólnego z fundacją, skoro tak się upomina o wyjaśnienia...
Nie wolno tak. Bo nie wszyscy czytają dokładnie i z tym, tak podkreślanym, zrozumieniem. I każdy taki negatywny wpis rzuca złe światło.
Jak się ma tak poważne zastrzeżenia to się może powinno pójść i zobaczyć na własne , prywatne oczy. Porozmawiać twarzą w twarz z osobą, do której sie te zastrzeżenia ma.
Jeśli ma się na myśli tylko i wyłącznie dobro zwierząt i nic innego, oczywiście.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 10, 2015 18:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Ja chciałabym sie wtracic i powiedzieć, że bylam u Justy i zwierzaczkow kilka razy. Napisalam do Justy na miau i po kilku wiadomosciach odwiedzilam tyskie mruczki. nawet odwiedzalam ich przez caly tydzien dzien w dzien. Justa najbardziej na swiecie dba o swoje zwierzaki! Nigdy nie widzialam, zeby ktos tak poswiecil zycie dla pokrzywdzonych (i tych zdtrowych takze) zwierzat. I to widac w zachowaniu zwierzakow. Kazdy kot u Justy przyjdzie na kolana, nie wspominajac o zabawie. widac ze Justa daje Im wszystko z siebie, swoje serce, dusze i kazda minute w zyciu! :1luvu:
I naprawde jest tu mnostwo ludzi, ktorzy moga potwierdzic moje slowa!

i pamietajmy , ze najwazniejsze jest dobro zwierzat, wiec musimy pomagac tyskim mruczkom! Prosze pamietajmy o tym! bez Nas nie dadza sobie rady!

Justynko nie poddawaj sie! walcz bo wokol Ciebie sa ludzie, ktorzy wiedza jaka prace robisz i jakie cuda dzialasz! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw cze 11, 2015 11:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Witajcie Mruczki :201461

Dawno mnie tu nie było - przepraszam, życie bywa czasami bardzo zawiłe. :oops: W smutnym momencie wróciłam jak widzę...
Wtrącę się do dyskusji, bo swego czasu bywałam trochę pomóc u Justy. Justyna to złota kobieta i w życiu nie marnowałaby pieniędzy na głupoty, które się nie przysłużą zwierzętom. Łatwo się ocenia sprzed monitora. :x
Tak widzę ten dług u weta i rozmyślam. Mam trochę biżuterii przeze mnie dłubanej, może bazarek zrobię? Na pewno nikt moich dłubanek za tyle kasy nie wylicytuje, ale zawsze coś...

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Czw cze 18, 2015 20:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Co słychać u Mrusiów?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Sob cze 20, 2015 21:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Chwilowo spokojnie. Justyna czeka na zasilacz do laptopa i pewnie wtedy co nieco napisze

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob cze 20, 2015 21:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

dzięki, martwiła mnie trochę ta cisza :-)

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pon cze 22, 2015 13:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Kochani mam juz ładowarkę i to dzięki dwóm wspaniałym osobom , ale one wola pozostać anonimowe , dziewczyny bardzo i to bardzo Wam dziękuje :):):)
Duzo sie dzieje , dziś mija 3 tyg jak umarł Lakuś [*], do dziś nie mogę sie z tym pogodzić:(:(:(
Niebawem będzie rozliczenie maja , teraz mam duże zaległości i nie wiem w co ręce włożyć ....
W ostatnim czasie z 19 letnim Tygryskiem było źle :cry: ale teraz dzięki wspaniałym lekarzom jest znacznie lepiej :) , ale musi do końca życie być na lekach i na specjalnej leczniczej karmie , ktora jest bardzo droga , bardzo Was proszę o pomoc w jej zakupie a jest to sucha karma i/d gastrointenstinal Health , na tej karmie jest tez 15 letnia Matyldzia ( choruje na astmę i ma raka który na szczęście jest w uśpieniu ,( rok temu miała operacje jelit ), na tej karmie jest też niepełnosprawna Gaja i Bona .
Problemy z zdrowiem ma też Majcia , w środę bedzie miała usuwane bolące zęby , miała dzis pobrana krew i Majcia prosi o pomoc w spłacie długu u weta ...
Bardzo nam brakuje podkładów seni 60 cm na 90 cm , one sa najbardziej wydajne , może ktoś chociaż jeden podarować , jeden kosztuje około 1.50 , 1.60 .
A dziś dostaliśmy pampersy od Ani Oterman , niedawno była u nas Ewa Benia i też podarowała nam pampersy , podkłady . ręczniki papierowe , chusteczki nawilżane i suche dla bezdomniaków , dziękujemy :):):)
Niedawno była tez u nas Basia z darami , dziekujemy :):):)
Niedawno była tez u nas fundacja Przyjaciele dla Zwierząt i podarowali 2 duże kartony rękawiczek lateksowych których zużywam bardzo dużo przy przewijaniu i kapaniu niepełnosprawnych , oraz trociny , i suche dla bezdomniaczków , bardzo dziękujemy :):):)

TYSKIE_MRUCZKI

Od: Sob sie 31, 2013 14:29

Post » Pon cze 22, 2015 14:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

A kto będzie tym razem kupował karmę?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon cze 22, 2015 15:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Agulas74 pisze:A kto będzie tym razem kupował karmę?

Nie wiem :(, zaczyna tez już brakować rc urinary hd :(

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Pon cze 22, 2015 16:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Może najpierw zobaczmy, ile uda nam się uzbierać? Jak nikt się nie znajdzie to ja zamówię, chociaż za często na internecie mnie nie ma

miko_bs

Post » Wto cze 23, 2015 17:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

To jak, robimy zrzutkę?:)

miko_bs

Post » Wto cze 23, 2015 19:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Ja deklaruję 30 zł
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto cze 23, 2015 21:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Agulas74 pisze:Ja deklaruję 30 zł

20 :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro cze 24, 2015 15:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

meg11 pisze:
Agulas74 pisze:Ja deklaruję 30 zł

20 :mrgreen:

Super, bardzo dziekuje :):):)
A na która karmę jest zbiórka, bo brakuje i/d gastro ale tez zaczyna brakować rc urinary hd :(

TYSKIE_MRUCZKI

[poprzednia][następna]