Poszłam do kuchni, to Moli zaczęła miauczeć i chciała sie głaskać, ale tylko chwile bo poczuła Małego i nasyczala na mnie. W jednym czasie dostali jedzonko

Zobaczymy jak dzis przebiegnie dzien?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Niech dobrze przebiegnie. Będziesz w domu?
Moli25 pisze:Dzieciak spał troche przy Nas w lozku, troche ze słoniem w transporterze, długo dokazywal myszka i chrupal troche suchego. Teraz dałam mu pierwsze śniadanie, zburze mu system pobudek, nie mam rolet jak Mirka i jak Fuksik zobaczył ze sie jasno robi to jak kogut zaczął dokazywać![]()
Poszłam do kuchni, to Moli zaczęła miauczeć i chciała sie głaskać, ale tylko chwile bo poczuła Małego i nasyczala na mnie. W jednym czasie dostali jedzonkodo kuwety Molka nie chce wejść, jeszcze trzyma ją stres chyba. Mały ma swoja kuwetkę
![]()
Zobaczymy jak dzis przebiegnie dzien?
Moli25 pisze:Jest bardzo kochany![]()
Grzeczny, ładnie je, klocki ładuje, bawi sie swietnie, zarówno sam jak i z Nami!
Na rączki sam sie pcha, do miski sam idzie, wodę rozlewawszystko wiec w porządku
![]()
Moli ma focha, chodzę do niej głaskam, dałam jej ulubionego fileta, ale zjadła troche zakopała na pozniej ale ta późniejsza porcja juz sie Fuksik poczęstowałwiec sorry Molka taki mamy klimat
zrobimy nowego cycka dla Ciebie
![]()
Mały chce iść do Molki, ale ta staje okoniem, pokazuje wszystkie zeby i syczy jak żmijaFuksik ucieka jak maly źrebak a ta sie obraca D do tylu niego
![]()
Jeszcze doceni Brata![]()
Póki co siedzę i oglądam tv, a Fuksik mi zasponsorowała akupunkturę na plecach, usiłuje sie na mnie wdrapać
Moli25 pisze:Jest bardzo kochany![]()
Grzeczny, ładnie je, klocki ładuje, bawi sie swietnie, zarówno sam jak i z Nami!
Na rączki sam sie pcha, do miski sam idzie, wodę rozlewawszystko wiec w porządku
![]()
Moli ma focha, chodzę do niej głaskam, dałam jej ulubionego fileta, ale zjadła troche zakopała na pozniej ale ta późniejsza porcja juz sie Fuksik poczęstowałwiec sorry Molka taki mamy klimat
zrobimy nowego cycka dla Ciebie
![]()
Mały chce iść do Molki, ale ta staje okoniem, pokazuje wszystkie zeby i syczy jak żmijaFuksik ucieka jak maly źrebak a ta sie obraca D do tylu niego
![]()
Jeszcze doceni Brata![]()
Póki co siedzę i oglądam tv, a Fuksik mi zasponsorowała akupunkturę na plecach, usiłuje sie na mnie wdrapać
Moli25 pisze:Nie ona tak siedziała w łazience![]()
Ogólnie zachowuje sie normalnie Molka, chce sie głaskać, wczoraj była nietykalna. Prosi o jedzenie jak ją wołam przychodzi![]()
Jak zobaczy Fuksika to syczy, ale on sobie nic z tego nie robi![]()
Mam szampon dla kotka, moge go wykapać pozniej jak maż wróci z pracy, moze pomoże ?
Nie ma tragedi. Ani razu nie podniosła łapki na malucha, chodzi i wacha miejsca w których bywał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel i 57 gości