Mruczuś jak się czuje ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzia96 pisze:Ja ostatnio robiłam badanie histopatologiczne mojej kotce. Wetka wysyłała wycinki do Krakowa do LAB-WETu, kosztowało 100 zł, wynik przyszedł równo po 2-ch tygodniach (niestety wyszedł rak płaskonabłonkowy)
Może poproś weta, żeby wysłał do Krakowa, skoro tam tak długo trzeba czekać. Ale na wynik badania hist.-pat. zawsze musiałam czekać, wydaje mi się, że 10 dni to nie jest tak długo. Ale 2 miesiące to chyba przesada
gatiko pisze:Jak sie czuje Mruczek ?
Marcelibu pisze:I chyba słusznie - trzeba poczekać na wynik histopatologii.
gatiko pisze:Biedny Mruczek ...
Oby te zeskrobiny, pokazały co tam się dzieje z biedaczkiem. Kiedy będą wyniki zeskrobin ?
gatiko pisze:Nie można pobrać wycinka z tego biednego kociego uszka ?
Cudak1 pisze:Marcelibu pisze:I chyba słusznie - trzeba poczekać na wynik histopatologii.
Nie ma histopatologii - do tego badania trzeba by odciąć uszy, bo musi być i tkanka zdrowa.
Cudak1 pisze:(...) w tygodniu jadę z Mruczkiem umówić go na operację w lecznicy, którą poleciłaśróżnica w cenie bardzo duża...(dokładna wycena dopiero z kotem, ale około 250 zł, a nie 550 zł za operację + nie wiem jeszcze ile za badanie histopatologiczne, ale może też mniej).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości