Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Kropka to pojechała do domku do Mewki , która została parę dni temu wy adoptowana. Mamy informacje , że bezproblemowo odnalazła się w nowych warunkach i o dziwo tylko Mewka trzyma do niej dystans.
Figaro52 pisze:nie będzie, nie bedzie pozbyłem się Kropy i jednego malca.[i]Uf wreszcie trochu spokoju, choć Bielik , dwa burasy i Glutek też demolują mi mi pokój , a tera to nie ma Kropy , to komu mam wtrynić [/i]
Kropka to pojechała do domku do Mewki , która została parę dni temu wy adoptowana. Mamy informacje , że bezproblemowo odnalazła się w nowych warunkach i o dziwo tylko Mewka trzyma do niej dystans.
Maluch jeden z tygrysków ma w nowym domu braciszka takiego samego jak on buraska, tylko starszego o 2 lata.
Niech się wiedzie im w nowych domach
Figaro52 pisze:Ma Przemcie, oczywiście czeka miejsce zarezerwowane.
A u nas nie może przecież być za dobrze, jeden maluch się pochorował, ma 39,8. Nie wygląda to na razie groźnie , rano wszyscy jak co dzień pałaszowali , aż uszy im się trzęsły, potem reszta demolowała mieszkanie, a jeden buraś poszedł spać.Jak go dotknęłam wydawał mi się bardzo ciepły, no i zmierzyłam temperaturę
Jedziemy na 10 do Dorana, ale na wszelki wypadek wezmę też jego brata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa i 82 gości