Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Właśnie jem chleb z dżemem agrestowo-kiwiPychaaaa do tego stopnia że Kitula mi się dobiera do kromki i w ostatniej chwili ją złapałam jak by mi zrobiła plaskacza w środek dżemu łapą
Kule bele gdzie kupić agrest? Wczoraj sobie uświadomiłam, że jak byłam dzieckiem i miałam ogródek to mieliśmy wszystkie możliwe owoce i warzywa na nim a agrest już był tak powszechny że aż go nie jadłam. Wraz z brakiem ogródka zniknęły polskie smaki
anulka111 pisze:Cześć
Ja od czasu dzemow niskoslodzonych slodzonych swinstwem fruktozowym w ogole ich nie jem.
Nie smakuja mi.
Wydalam wojne mszycom na dwoch rozach w dzungli.....oprysk wieczorny zrobilam i podlalam.....trawa sie wyklosila....jest do kolan....a ja nie mam pradu w dzungli i jestem zalezna od brata
z koszeniem......na wysepce pieknie rosnie perz.....poki nie skoszone to nawet nie ma jak plewic.
Pieciorniki kwitna pieknie.jedyny rozanecznik juz przekwitl ale zyje hurra.....wlalam mu dwie konewki wody.......zdazylam podlac.....teraz tyram w domku ....bo wczesniej bylo za goraco
kalair pisze:Dojechałaś do celu??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 32 gości