Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Ogl nie dodawalam jeszcze bo nie miałam wglądu do zdjęć, do wydarzenia nie mam dostępu tak jak pisałam. Dopiero dzisiaj pobralam z wątku zdjęcia.
ASK@ pisze:W niedzielę do domku poszedł moj ponad 6-letni bez zebny tymczas. Dom ze starszą kotką z balkonem zabezpieczonym na amen.
Nie można tracić nadziei tylko mieć wiarę. Trzeba ogłaszać, ogłaszać...
Trzymam kciuki mocne.Uda się tylko trzeba losowi pomóc.
Gosiagosia pisze:ASK@ pisze:W niedzielę do domku poszedł moj ponad 6-letni bez zebny tymczas. Dom ze starszą kotką z balkonem zabezpieczonym na amen.
Czas coraz bardziej nagli, nie mamy już pomysłu. Ja i moi znajomi udostępnili ogłoszenia gdzie mogli i nic.
Liczyłam na CatAngel i ....????
Nie mam dostępu do tego wydarzenia więc wcześniej zdjęć nie miałam jak pobrac, miało być wydarzenie noweGosiagosia pisze:Te same zdjęcia były na Miau bo wstawiam to samo co na FB.
CatAngel pisze:Gosiagosia pisze:ASK@ pisze:W niedzielę do domku poszedł moj ponad 6-letni bez zebny tymczas. Dom ze starszą kotką z balkonem zabezpieczonym na amen.
Czas coraz bardziej nagli, nie mamy już pomysłu. Ja i moi znajomi udostępnili ogłoszenia gdzie mogli i nic.
Liczyłam na CatAngel i ....????
Gosia zdjecia pobrałam w niedziele dopiero, w weekendy mnie nie ma w domu, dopiero dzisiaj mogę siąść do ogłoszeń.
Nie mam dostępu do tego wydarzenia więc wcześniej zdjęć nie miałam jak pobrac, miało być wydarzenie noweGosiagosia pisze:Te same zdjęcia były na Miau bo wstawiam to samo co na FB.widoczne dla innych, i nie ma
ASK@ pisze:Piękny tekst.
Teraz, jak robi sie ciepło, jest zły czas na adopcje. Ludzie są zajęci wyjazdami, grillami, planowaniem wakacji, załatwianiem szkół (matury, testy w podstawówkach i gimnazjach) , komuniami i weselami. Umyka im fajne ogłoszenie. Odkładają na potem adopcje. Sama mam takie telefony ,że w lipcu po kota by przyjechali. A i owszem, jak będzie to zapraszam. Zaklepywania nie ma.
Jednak , to moje zdanie, jedne ogłoszenia nie wystarczą. Musi się ich więcej kręcić by ten co zajrzał miał szansę przeczytać . Na gumtree można co dzień ogłoszenie wycofywać i dawać na nowo po odczekaniu jakiegoś czasu. Zawsze jest na pierwszej stronie lub blisko. OLX to samo.Chyba ,że zarzuci się nowym tekstem. Foty mogą być te same. Na aldgratce można to samo ogłoszenie dawać raz w tygodniu.Z opcją na fb i wp. Morusek i przygarnijzwierzaka można spokojnie to samo ponawiać częściej. Po prostu trzeba przysiąść. Czym mniej czasu tym więcej trzeba się naklepać. Nie zawsze się udaje ale bez próby nie uda się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, Google [Bot], kasiek1510, KotSib i 42 gości