Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Tak , każdy z dzwoniących chce malutkiego puchatego kotecka![]()
najlepiej jak najmniejszego
Figaro52 pisze:Uf dawno , nie było mnie tutaj.Kropcia ogólnie ma się nie źle, ma natomiast olbrzymi kamień na zębach ( sadzę, że cześć zębów będzie do usunięcia) i jak najszybciej trzeba przeprowadzić zabieg , gdyż wygląda to nie za ciekawie ( szczerze mówiąc nigdy nie widziałam tak ogromnego kamienia na zębach, w pierwszej chwili myślałam , że to jakaś narośl).
W pierwszych dniach trochę się stresowała i kiepsko jadła, oprócz przeżyć związanych z rozstaniem się z panią dołączył mój Figaro , który wpadł w szał , gdy stwierdził , że przywiozłam mu do domu kotkę większą niż on.Pierwsze dni były ciężkie, praktycznie Kropcia była izolowana przez kilka dni ( na noc zamykałam się z nią razem), po kilku dniach jednak zaczęłam ją wypuszczać na mieszkanie. Obecnie najchętniej przebywa nadal w moim pokoju, ale też chodzi po całym mieszkaniu. Nadal z Figarem nie przepadają za sobą, ale już nie ma walki.W nocy nadal śpi ze mną , ona na poduszce , Figaro w nogach, dwa dzikusy ( tymczasy)latają po nas w nocy i tylko Genger grzecznie śpi w swoim posłanku, ale też w moim pokoju
.
Thorkatt pisze::strach:
Porysowane to chyba szybko nie znajduja domkow, więc jednak musicie pohamować emocjeWidocznie poczuły sie dobrze w waszym gniazdku, a ptakom wiadomo, trzeba dzioby napchać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Szymkowa i 78 gości