POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 22, 2015 22:08 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

A dlaczego odrzucacie tę Panią Lidię?
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Pt maja 22, 2015 22:16 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Iwonami pisze:A dlaczego odrzucacie tę Panią Lidię?

Tak do końca nie odrzucamy ale boimy się, że ma za dużo zwierząt w tak małym mieszkaniu a te koty nigdy nie były w takiej gromadzie. One były zawsze same i odizolowane od psów. Ale Pani Lidka tak do końca się nie określiła, dlaczego nie odbiera SMS ów. Musicie też Nas zrozumieć te koty swoje już przeszły i marzymy o dobrym domku i jeżeli to możliwe to blisko Warszawy (chciałybyśmy zrobić wizytę przed adopcyjną).

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob maja 23, 2015 6:38 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Gosiagosia, nie odrzucaj tej kici.Wcale nieprawda, że nie ma szans na domek.Zapytaj CatAngel o kota, który znalazł dom natychmiast i to wspaniały.To był stary kocur, o którym nie było wiadomo nic, a na jedynym zdjęciu widać było jak syczy.Wciąż to pamiętam, bo pisałam mu ogłoszenie, a CatAngel natychmiast go ogłosiła.To najlepszy dowód, że nie ma kotów nie adopcyjnych.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob maja 23, 2015 12:32 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Nie ma kotów nie adopcyjnych. To kwestia czasu, serca czytających, przypadku. Ale wcześniej czy później każdy kot znajdzie dom. Ale nie można poddawać się. Należy ciągle ogłaszać, pisać nowe ogloszenia.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob maja 23, 2015 18:48 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

ewar pisze:Gosiagosia, nie odrzucaj tej kici.Wcale nieprawda, że nie ma szans na domek.Zapytaj CatAngel o kota, który znalazł dom natychmiast i to wspaniały.To był stary kocur, o którym nie było wiadomo nic, a na jedynym zdjęciu widać było jak syczy.Wciąż to pamiętam, bo pisałam mu ogłoszenie, a CatAngel natychmiast go ogłosiła.To najlepszy dowód, że nie ma kotów nie adopcyjnych.

Nie odrzucam tylko boję się i marzę dla niej jak najlepszego domku bo Kicia już w swoim życiu wiele przeszła - to nasze domysły bo nie wiemy skąd się wzięła na stacji benzynowej i ile czasu się tak tułała. Dziewczyny ja wierzę, że dzięki Wam koty znajdą dom.

Gosiagosia

Post » Śro maja 27, 2015 10:38 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

I co?

ewar

Post » Pt maja 29, 2015 10:13 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Wiadomo co z kotami?

ewar

Post » Pt maja 29, 2015 20:16 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Długo nie pisałam ale też nie miałam wiadomości od siostrzenicy - opiekunki zwierzaków. Wiem, że nadal przebywają w jeszcze swoim domu. Ich opiekun nadal w szpitalu a co potem nie wiadomo. To co wiem na dzień dzisiejszy to jest tym wszystkim załamany, ma silną depresję i nawet nie ma ochoty walczyć o swoje zdrowie i życie i nie myśli o zwierzakach. To wszystko spadło na moją siostrzenicę, która też jest zagubiona i miota się z myślami co dalej. Z jednej strony opiekuje się zwierzakami i powinna szukać im domu. Właściwie to ja z tym wszystkim zostałam sama. Wiem też że mogę na Was nadal liczyć,

Gosiagosia

Post » Sob maja 30, 2015 14:17 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Wstawiam trochę zdjęć które zrobiła siostrzenica. Jak widać koty i psy są zadbane, chociaż psy to staruszki po przejściach.
Obrazek BURSZTYN
Obrazek PERŁA
Obrazek Psiaki.
Nadal proszę o domek dla nich.

Gosiagosia

Post » Nie maja 31, 2015 10:08 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Tyle było szumu i nadal NIC, na FB tylko udostępnienia i też nic. Niby mają opiekę ale czy na długo ?

Gosiagosia

Post » Nie maja 31, 2015 14:48 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

a ogłoszenia poszły?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie maja 31, 2015 15:05 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

mir.ka pisze:a ogłoszenia poszły?

Chyba tak, tekst wysłałam do CatAngel już dawno temu.

ewar

Post » Nie maja 31, 2015 15:52 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

ewar pisze:

Trzeba walić ogłoszenia. Dla każdego kota osobno. Nie wolno dac sobie spokój ze "starunia" zakładając z góry niepowodzenie.
Trzeba ogłoszenia wycofywać co jakiś czas i dac na nowo. Zawsze będą blisko 1 strony. Lub wyróżnić.
Jedna tura często nie wystarcza.
Daję na każdego kota kilka ogłoszeń z innym tekstem i tytułem . By portal nie cofnął . Foty te same. Wtedy kręcą się ciagle. Wystarczy olx, gumtree, alegratka, morusek, przygarnijzwierzaka i miau. U mnie najczęściej z tych portali pytają.
Koty piękne.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 31, 2015 16:07 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

ASK@ pisze:
ewar pisze:

Trzeba walić ogłoszenia. Dla każdego kota osobno. Nie wolno dac sobie spokój ze "starunia" zakładając z góry niepowodzenie.
Trzeba ogłoszenia wycofywać co jakiś czas i dac na nowo. Zawsze będą blisko 1 strony. Lub wyróżnić.
Jedna tura często nie wystarcza.
Daję na każdego kota kilka ogłoszeń z innym tekstem i tytułem . By portal nie cofnął . Foty te same. Wtedy kręcą się ciagle. Wystarczy olx, gumtree, alegratka, morusek, przygarnijzwierzaka i miau. U mnie najczęściej z tych portali pytają.
Koty piękne.

Do CatAngel napisałam i czekam na odpowiedź, Ogłoszenia na olx wstawiłam i na FB uaktualniłam. Czekamy koty są zadbane i nadal w swoim domu, siostrzenica nimi się opiekuje. One muszą koniecznie iść razem są ze sobą bardzo zżyte. A psinki to widać, że staruszki ledwo chodzące, więc kto je weźmie. Pozdrawiam Was gorąco i dziękuję
Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie maja 31, 2015 21:36 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Ogl nie dodawalam jeszcze bo nie miałam wglądu do zdjęć, do wydarzenia nie mam dostępu tak jak pisałam. Dopiero dzisiaj pobralam z wątku zdjęcia.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]