Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Hahaha, zlodziejstwo u Basi![]()
Cóż mam napisać? Ze rośnie szybko łobuzpodziwiam Cie za to ze poswieciłaś sie temu maluchowi
(nocne wstawanie, butla i tak w kółko) w sumie to nic wielkiego, ale nie jeden powie "po co mi to?"zrobiłabym to samo co Ty
![]()
Ślicznie sie bawi, a jeszcze kilka stron wstecz sa zdjecia jak z butli ciągnął i oczka miał zamkniętecos pięknego
Fuksikowi już 6 tygodni minęło u mnie, zleciało nie wiadomo kiedy, kociak dorasta i trzeba myśleć o tym ,że niedługo nas opuści.![]()
Lubię zwierzęta, a pracę mam taką ,ze mogę sobie pozwolić na opiekę maluchami to dla mnie nie problem,a nawet przyjemność opiekować się nimi i patrzeć jak się zmieniają.
klaudiafj pisze:Ale słodki szkrabek![]()
![]()
Pomyślałam sobie jaka to tragedia jest jak kociak nie ma mamy - kocia mama uczy zabaw, ale uczy też np natężenia siły, co wolno a co nie, a ten maluszek tego nie ma, ten i wiele innych. Umiejętności o których pisze Basia również są bardzo ważne, wiadomo, że co kanapka ukradziona to niebo w gębie
A tak to cudny maluszek. Bryka ostro. Wujo Maksio może zajmie się maluchem, kto wie
Może Fuksik zacznie po wujku wchodzić, a może już wchodzi, co? Zawsze to jakiś futrzasty kompan
barbarados pisze:Ja nie wiem , czy on wie , że jest kotem . Jak spsieje , to pogryzie listonosza . Jak będzie się uważał za człowieka , to pewnie niedługo zażąda komóry , laptopa i takich tam niezbędnych nastolatkowi do życia .![]()
A nauczycieli mogę pozyczyć .Nawet dowiozę , tylko za skutki nauki nie ręczę .
isabell36 pisze:
sto lat Kaju![]()
![]()
joannawiśniewska pisze:
Kajunia kochana bądź z nami jak najdłużej![]()
![]()
Tak, każdy kolejny dzień to dar.....cieszmy się tymi darami![]()
![]()
pozdrawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 204 gości