Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 30, 2015 11:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Ale słodki szkrabek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pomyślałam sobie jaka to tragedia jest jak kociak nie ma mamy - kocia mama uczy zabaw, ale uczy też np natężenia siły, co wolno a co nie, a ten maluszek tego nie ma, ten i wiele innych. Umiejętności o których pisze Basia również są bardzo ważne, wiadomo, że co kanapka ukradziona to niebo w gębie ;) A tak to cudny maluszek. Bryka ostro. Wujo Maksio może zajmie się maluchem, kto wie :D Może Fuksik zacznie po wujku wchodzić, a może już wchodzi, co? Zawsze to jakiś futrzasty kompan :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob maja 30, 2015 19:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Ja nie wiem , czy on wie , że jest kotem . Jak spsieje , to pogryzie listonosza . Jak będzie się uważał za człowieka , to pewnie niedługo zażąda komóry , laptopa i takich tam niezbędnych nastolatkowi do życia . :roll:
A nauczycieli mogę pozyczyć . :twisted: Nawet dowiozę , tylko za skutki nauki nie ręczę . :strach:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob maja 30, 2015 20:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:Hahaha, zlodziejstwo u Basi :ryk:
Cóż mam napisać? Ze rośnie szybko łobuz :mrgreen: podziwiam Cie za to ze poswieciłaś sie temu maluchowi :1luvu: (nocne wstawanie, butla i tak w kółko) w sumie to nic wielkiego, ale nie jeden powie "po co mi to?"zrobiłabym to samo co Ty :201461
Ślicznie sie bawi, a jeszcze kilka stron wstecz sa zdjecia jak z butli ciągnął i oczka miał zamknięte :1luvu: cos pięknego :1luvu:

Fuksikowi już 6 tygodni minęło u mnie, zleciało nie wiadomo kiedy, kociak dorasta i trzeba myśleć o tym ,że niedługo nas opuści. :(
Lubię zwierzęta, a pracę mam taką ,ze mogę sobie pozwolić na opiekę maluchami to dla mnie nie problem,a nawet przyjemność opiekować się nimi i patrzeć jak się zmieniają. :D

Ja bym nie mogła być DT - nie oddałabym :mrgreen:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob maja 30, 2015 20:39 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:Dzisiaj Kaja kończy 14 lat :1luvu: , to tak jak u człowieka 75.
Obrazek
Ostatni rok był dla nas ciężki, zdiagnozowano u niej tyle chorób, choć wcześniej nic jej nie dolegało. Na szczęście mamy dobrego weta, walczymy, nie poddajemy się i cieszymy każdym dniem, który nam się uda przeżyć razem.

sto lat Kaju :birthday: :balony: :balony:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob maja 30, 2015 21:13 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Obrazek
Ostatni rok był dla nas ciężki, zdiagnozowano u niej tyle chorób, choć wcześniej nic jej nie dolegało. Na szczęście mamy dobrego weta, walczymy, nie poddajemy się i cieszymy każdym dniem, który nam się uda przeżyć razem.

Kajunia kochana bądź z nami jak najdłużej :1luvu: :1luvu:
Tak, każdy kolejny dzień to dar.....cieszmy się tymi darami :P :P
pozdrawiamy :201449
Obrazek

joannawiśniewska

Od: Pon sty 12, 2015 20:48

Post » Sob maja 30, 2015 22:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Oj , nie złozyłam życzen :oops:
Kajuś , wszyskiego naj a najwiecej zdrówka :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
I bądz z nami jeszcze wiele lat :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie maja 31, 2015 0:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Ale słodki szkrabek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pomyślałam sobie jaka to tragedia jest jak kociak nie ma mamy - kocia mama uczy zabaw, ale uczy też np natężenia siły, co wolno a co nie, a ten maluszek tego nie ma, ten i wiele innych. Umiejętności o których pisze Basia również są bardzo ważne, wiadomo, że co kanapka ukradziona to niebo w gębie ;) A tak to cudny maluszek. Bryka ostro. Wujo Maksio może zajmie się maluchem, kto wie :D Może Fuksik zacznie po wujku wchodzić, a może już wchodzi, co? Zawsze to jakiś futrzasty kompan :)

jedyny futrzak, który Fuksikiem się interesuje, ale on niestety nie umie sie z nim bawić :(
dzisiaj wieczorem mały biegał po domu i Elenka za nim :wink:
obserwowała go i pilnowała gdzie wchodzi :)
moze i kraść go nauczy, choć od tego byłby lepszy Tofik, a on na razie obserwował z gry, co się dzieje :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie maja 31, 2015 0:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 0:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

barbarados pisze:Ja nie wiem , czy on wie , że jest kotem . Jak spsieje , to pogryzie listonosza . Jak będzie się uważał za człowieka , to pewnie niedługo zażąda komóry , laptopa i takich tam niezbędnych nastolatkowi do życia . :roll:
A nauczycieli mogę pozyczyć . :twisted: Nawet dowiozę , tylko za skutki nauki nie ręczę . :strach:

a to zapraszam z nauczycielami, moze czegoś nauczą, ale kolacji o północy nie będe podawać :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 0:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

isabell36 pisze:
Obrazek

sto lat Kaju :birthday: :balony: :balony:

sto lat to będzie za pięć :wink:
uda się :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 0:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

joannawiśniewska pisze:
Obrazek

Kajunia kochana bądź z nami jak najdłużej :1luvu: :1luvu:
Tak, każdy kolejny dzień to dar.....cieszmy się tymi darami :P :P
pozdrawiamy :201449

dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 0:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

wieczorne lenistwo :wink:
Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 9:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Witajcie w ten niedzielny dzionek :1luvu:
od rana mam "wesoło", bo mi zwierzyna urozmaica życie :evil:
Rudzia miała cofkę w środku nocy, musiałam wstawać sprzątać, a rano pojadła trawy i znowu powtórka :evil:
chyba dawno jej nie czesałam :(
Kaja z porannego spaceru z mężem wróciła kulejąca na lewą przednią łapkę, nie chciała jeść śniadania tylko się kręciła, a później napiła się wody , nawet dość dużo i z wymitowała :(
moze to znowu po tych tabletkach na serce :(
chyba dał jej za dużo jedzenia z tabletką, a one tak działają , trzeba dawać co najmniej pól godziny przed jedzeniem, bo powodują wymioty :(
teraz po tych sensacjach leży spokojnie, ale śniadania z pozostałymi 4 tabletkami nie chce :(
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 31, 2015 10:14 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:wieczorne lenistwo :wink:
Obrazek

Tofik wyglada jak sfinks 8)
Rudzi mina bezbłędna, przepraszam ze to napisze ale wyglada jakby była obrażona na cały swiat :lol: jest piękna kocica :D
Elenka z tylu, taka skromna, delikatna, zamyślona :1luvu:

Fuksika to chyba najbardziej Elenka zaakceptowała z kociastych? :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]