Miłego dnia! Trzymam kciuki za zdrówko.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Mój chłop przed chwilą do Cześka : Jak jeszcze raz sykniesz na którąś kotkę to dostaniesz !
Kocur z nadzieja w ślepkach : Smaczka ?!?! I poleciał pod szafkę z żarciem .![]()
Ide spać . Do jutra
barbarados pisze:Mój chłop przed chwilą do Cześka : Jak jeszcze raz sykniesz na którąś kotkę to dostaniesz !
Kocur z nadzieja w ślepkach : Smaczka ?!?! I poleciał pod szafkę z żarciem .![]()
Ide spać . Do jutra
agusialublin pisze:barbarados pisze:Mój chłop przed chwilą do Cześka : Jak jeszcze raz sykniesz na którąś kotkę to dostaniesz !
Ide spać . Do jutra
no, bo kobiety to się nawet kwiatkiem nie można pacnąć![]()
Czesław ma być dżentelmen no
barbarados pisze:Witam wszytkich![]()
Gacucha bez zmian na gorsze . Apetyt ma , tabletki wciaga i jest głooooodna ! Guzioł jakby był mniej wystający . Nie rzuca się tak w oczy .
Dziękujemy za kciuki![]()
Pewnie Czesio dosstał smaczka , choć dżentelmenem to on raczej nie jestOn kiedyś próbował żrzucić na głowę śpiącej obok ławy Lunce pilota do telewizoa . A jak przymierzał czy trafi !
![]()
Niespodziewanie okazało się , że mam jutro wolnePójdę po zakupy na spokojnie i trochę odeśpię
Może
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Silverblue i 38 gości