Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 29, 2015 7:01 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Pewnie jesteś w pracy i dopiero po południu dowiem się, jak się dzisiaj czuje Gacunia.
Miłego dnia! Trzymam kciuki za zdrówko. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pt maja 29, 2015 12:40 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

:piwa: ' :piwa: :piwa:

Za zdrowie Gacuchy i Wasze.

Qbeu pozdrawia serdecznie :201494
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt maja 29, 2015 15:17 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

barbarados pisze:Mój chłop przed chwilą do Cześka : Jak jeszcze raz sykniesz na którąś kotkę to dostaniesz !
Kocur z nadzieja w ślepkach : Smaczka ?!?! I poleciał pod szafkę z żarciem . :roll:
Ide spać . Do jutra

:ryk: :ryk: :ryk:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt maja 29, 2015 16:18 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

barbarados pisze:Mój chłop przed chwilą do Cześka : Jak jeszcze raz sykniesz na którąś kotkę to dostaniesz !
Kocur z nadzieja w ślepkach : Smaczka ?!?! I poleciał pod szafkę z żarciem . :roll:
Ide spać . Do jutra

no, bo kobiety to się nawet kwiatkiem nie można pacnąć :mrgreen:
Czesław ma być dżentelmen no :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt maja 29, 2015 18:34 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

agusialublin pisze:
Ide spać . Do jutra

no, bo kobiety to się nawet kwiatkiem nie można pacnąć :mrgreen:
Czesław ma być dżentelmen no :mrgreen:

Należy pacać od razu doniczkami?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 29, 2015 18:44 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Witam wszytkich :1luvu:
Gacucha bez zmian na gorsze . Apetyt ma , tabletki wciaga i jest głooooodna ! Guzioł jakby był mniej wystający . Nie rzuca się tak w oczy .
Dziękujemy za kciuki :1luvu:
Pewnie Czesio dosstał smaczka , choć dżentelmenem to on raczej nie jest :wink: On kiedyś próbował żrzucić na głowę śpiącej obok ławy Lunce pilota do telewizoa . A jak przymierzał czy trafi ! :ryk:

Niespodziewanie okazało się , że mam jutro wolne :mrgreen: Pójdę po zakupy na spokojnie i trochę odeśpię :wink: Może :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt maja 29, 2015 18:51 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

barbarados pisze:Witam wszytkich :1luvu:
Gacucha bez zmian na gorsze . Apetyt ma , tabletki wciaga i jest głooooodna ! Guzioł jakby był mniej wystający . Nie rzuca się tak w oczy .
Dziękujemy za kciuki :1luvu:
Pewnie Czesio dosstał smaczka , choć dżentelmenem to on raczej nie jest :wink: On kiedyś próbował żrzucić na głowę śpiącej obok ławy Lunce pilota do telewizoa . A jak przymierzał czy trafi ! :ryk:

Niespodziewanie okazało się , że mam jutro wolne :mrgreen: Pójdę po zakupy na spokojnie i trochę odeśpię :wink: Może :ok:

z tym spaniem to chyba marne szanse coś mi sie zdaje :mrgreen:
ja mam pobudki codziennie tak po piątej rano :evil:
a w sumie to się już przyzwyczaiłam że przez sen miziam któreś :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Pt maja 29, 2015 18:54 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

A tam . Może się w dzień uda na oko cos złapać :wink:

barbarados

Post » Pt maja 29, 2015 19:14 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

A ja ciągle siedzę na zwolnieniu. Siedzę, to źle powiedziane. Przeważnie stoję. W kuchni. Najpierw pichcę, potem karmię. Dzieci przy stole, koty obok stołu, ja na podłodze, obok kotów. Już mnie zaczyna męczyć to odpoczywanie, zwłaszcza, że w pracy mam mniej roboty, niż w domu.

lilianaj

Post » Pt maja 29, 2015 19:41 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

O widzisz :1luvu: soboty wolne są świetne :mrgreen:
Tylko czy Twoja załoga da Ci pospać? :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt maja 29, 2015 19:50 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Jak się człowiek uprze, to każde zadanie staje się wykonalne. Długie spanie w sobotę także. Ale trzeba mieć silną wolę. :mrgreen:

lilianaj

Post » Pt maja 29, 2015 20:06 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Pewnie rano męża zgonię do karmienia kotów . A Gacucha antybiotyk dopiero o 9 , bo dwa razy dziennie bierze , czili moze się uda :twisted:
Ja po urlopie też w pracy odetchnęłam . A moze po prostu to jest inny rodzaj zmęczenia ? :?

barbarados

Post » Pt maja 29, 2015 20:48 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Ja dłuższe wolne miałam w tamtym roku, w sierpniu dwa tygodnie :smokin:
i od tego czasu zapitalam z motorkiem w d.... :mrgreen:
i w zasadzie to mogę powiedzieć że cały czas jestem zmęczona :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Pt maja 29, 2015 21:10 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Wiecie co? A ja się ostatnio budzę ok. 5.30. Nie wiem czemu. Koty śpią, więc to nie one mnie budzą. Budzik albo wyłączony, albo nastawiony na późniejszą godzinę.
Na szczęście później znów zasypiam, ale to budzenie się o tej samej porze jest nieco zagadkowe...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]