Poproszę wtorek 2.06
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
atla pisze:Funia - z wyższych sfer dziunia
Pietraszka pisze:Koleżanka mówiła mi, że ne jej podwórku kręcą się wolnożyjące koty przy których nie widziała opiekuna i nie widziała, żeby ktoś je dokarmiał, a podejrzewa, że mogą być kotne. Co w takiej sytuacji można? Ewentualnie, gdzie można to zgłosić?
Ba ja kompletnie nie jestem w temacie
kalewala pisze:Najlepiej pożyczyć klatkę łapkę, wziąć talony w UMŁ, złapać, zawieźć do lecznicy i wysterylizować. Nie ma instytucji, która odłapuje, są tylko wolontariusze - tacy jak Wy, nie mający nadmiaru czasu...
Daj koleżance mój telefon
pandadp pisze:Ktoś zamknął Ninkę w kuchni. Była bardzo zestresowana, oczywiście nabrudziła, jedzenie sobie zorganizowała.
kociarkowaaaa pisze:Funia wołowinkę o kurde.
pandadp pisze:Szakira już w domkuBędzie tam szczęśliwa, weszła jakby tam od zawsze mieszkała. Troszkę fuknęła na Mirabelkę, ale potem zajęła się przytulaniem do Pana i zabawą.
Pinezkowa pisze:... robiłabym łzawe sceny, rzucała się do nogawek jej nowych Dużych i w ogóle robiłabym z siebie wariatkę
Duszek686 pisze:Słuchajcie - nie wiem, czy będę mogła 8 czerwca wziąć dyżur - bo mogę musieć zawieźć auto do naprawy. Dziś wieczorem będę wiedziała - jeśli nie będę mogła wziąć 8 - to wezmę piątek 5 czerwca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości