jak ja się mogę mieć, dziurawa jestem

duża wróciła z podwórka, jest zła i smutna, mało kotów przyszło.
Fasolka
Mało kotów, przewróciło mi się wiadro z zawartością mięsną i zmęczona jestem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Poszłam po bułkę do sklepu. Nie do Herta (od niedawna przy mojej ulicy), bo nienawidzę z całego żołądka niedopieczonych bułek, a wczoraj kupiona grahamka (w tym kontekście grachamka) była w środku surowa![]()
MalgWroclaw pisze:Wychodziła z domu sąsiadka z synkiem lat ok. 5. Synek wrzeszczał na cały blok: "nie, nieeeeee, nieeeee, chcę do domuuuuuuuuuuuuu!". Powiedziałam, że 99 procent dorosłych każdego ranka zachowywałoby się tak samo, ale nie mogą już wyrażać swoich emocji, a może szkoda.
MalgWroclaw pisze:Ja Ci pozwalam, Ciociu Alyaa. Duża jest strasznie gupia. Jak tylko przychodzi do domu, od razu robi zdjęcia kupy w kuwetach i wysyła zdjęcia do Cioci mateosi![]()
razem potem gadają i oceniają, czy kupa Pralci jest w porządku. Podobno dziś jest.
Fasolka
isiaja pisze:MalgWroclaw pisze:Ja Ci pozwalam, Ciociu Alyaa. Duża jest strasznie gupia. Jak tylko przychodzi do domu, od razu robi zdjęcia kupy w kuwetach i wysyła zdjęcia do Cioci mateosi![]()
razem potem gadają i oceniają, czy kupa Pralci jest w porządku. Podobno dziś jest.
Fasolka
Fasolinko, proszę, pozwól mnie też pozostać dziś w łóżeczku!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości