Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 27, 2015 13:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Och ten Toffisisko no :201489
A jak Kaja ? :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 27, 2015 14:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

:201416 człowieka czasami kocięta doprowadzają do gorączki przez te pomysły :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro maja 27, 2015 16:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Tofiku co to za maniery u Ciebie :strach:
Niezłego musiałaś mieć stracha Mirko :roll:
Ale na szczęście wylądował w Twoich rękach i poszedł odreagować swoje harce. :ok:

Jak Kaja po wizycie u weta ??
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro maja 27, 2015 18:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Ojej no to przygody miałaś, Tofik dał popalić. Dziś coś chyba w powietrzu, bo moje rano też tak broiły, że dosłownie już nie wiedziały co jeszcze ze sobą zrobić i tak od rano obie, co dla Marysi jest wyjątkowe, bo ona zawsze wtedy śpi, a dziś takie adhd ;)

łobuzy, łobuzy :evil: :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro maja 27, 2015 18:43 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Myszolandia pisze:Och ten Toffisisko no :201489
A jak Kaja ? :ok: :ok: :ok:

MonikaMroz pisze:Tofiku co to za maniery u Ciebie :strach:
Niezłego musiałaś mieć stracha Mirko :roll:
Ale na szczęście wylądował w Twoich rękach i poszedł odreagować swoje harce. :ok:

Jak Kaja po wizycie u weta ??

Kaja jeszcze po drodze w samochodzie zwymiotowała :(
U weta została zbadana, nie miała temperatury, brzuch też nie był bolesny, czyli to nie z powodu nowotworu na szczęście :D , za to serce się pogorszyło :(
Dostała 3 zastrzyki, jakiś przeciw wymiotny, rozkurczowy , poprawiło jej się na tyle ,ze po powrocie do domu poszła od razu do miski :wink:
Ma jeszcze tabletki - wieczorem i rano, a jutro wizyta kontrolna.
Ogólnie jest lepiej , czyli to jednak od serca. Juz od kilku dni miała od czasu do czasu takie coś jak kaszel, krztusiła się, po południu nic jej nie było, czyli leki zadziałały.
Jutro wet zadecyduje czy nie rozszerzyć jej kuracji.

Kocur to rannej przygodzie był spokojniejszy i tylko raz uciekł przed dom :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro maja 27, 2015 18:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Moli25 pisze::201416 człowieka czasami kocięta doprowadzają do gorączki przez te pomysły :lol:

dobrze ,że mozemy się farbować i naszej siwizny z ich powodu nie widać :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro maja 27, 2015 19:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Świete słowa !
Dziś chyba pogoda na rozrabianie 8O
Za zdrowie potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw maja 28, 2015 9:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

kciuki pomagają bo Kaja dzisiaj zdecydowanie lepiej :D
w nocy też spokojniej spała nie rzucała się i nie krztusiła jak poprzednich nocy, zobaczymy co wet dzisiaj powie, być moze włączy jej ponownie ten lek, który teraz dostała, a który już brała na początku roku
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 28, 2015 9:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

pogoda nadal nie całkiem wiosenna, to dla nacieszenia oczu trochę mojego ogródka :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 28, 2015 17:39 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Coraz ładniejsze kwiatki pokazujesz :D
Dalej trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw maja 28, 2015 17:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Miałam pytać jak Kaja ,ale już wiem ,co nie zwalnia mnie z dalszych :ok: :ok: :ok: :ok:
Czołem Ekipa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 28, 2015 18:43 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Myszolandia pisze:Miałam pytać jak Kaja ,ale już wiem ,co nie zwalnia mnie z dalszych :ok: :ok: :ok: :ok:
Czołem Ekipa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

byliśmy u weta i jest lepiej niż było wczoraj, serce tak nie szaleje, tak jak przypuszczałam dostała na dwa tygodnie ten lek, który już brała na początku roku przez miesiąc, gdyby coś się działo po zakończeniu to mam przyjechać z nią wcześniej, a nie tradycyjnie pod koniec miesiąca
tak więc kciuki potrzebne :ok:

reszta stada w porządku, koty grzeją futra przy kominku bo nadal podpalamy wieczorami, już lato niedługo a tak zimno :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 28, 2015 18:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]