kalair pisze:Ooooo! Molinko!Jakas Ty pracowita! A przyjdziesz do mojego ogródka porządki mi porobić?
Oooo myślę że ona chętnie

A trawkę kota będzie rwała, zawsze je jak jej przynosimy z dworu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Ooooo! Molinko!Jakas Ty pracowita! A przyjdziesz do mojego ogródka porządki mi porobić?
Moli25 pisze::20145![]()
![]()
![]()
![]()
7,8,13![]()
Wszystkie są świetne ale dla mnie hitami są te numery, koniecznie zobaczcie te cudeńka urody![]()
![]()
http://komediowo.pl/gid,15526648,img,15 ... leria.html
Moli25 pisze:mir.ka pisze:no właśnie, gdzie fotka![]()
malowałam brwi tym sposobem, ale miałam tylko czarną kredkę i nie wyglądały dobrze, za mocne![]()
cieni do oczu nie użyję bo mam fiolety
Nie używaj czasem kredki do oczu, bo to są miękkie kredki, do brwi są ciut twardsze, super się je rozprowadza, nie ścierają się![]()
Ja używam golden rose z allegro, 307 a jestem brunetka wiec idealnie dopasowana. 306 kupuje koleżance która jest szatynka
Moli25 pisze:kalair pisze:Ooooo! Molinko!Jakas Ty pracowita! A przyjdziesz do mojego ogródka porządki mi porobić?
Oooo myślę że ona chętnieJa tylko zdążyłam wyrywać chwasty a ta zrobiła resztę bałaganu
![]()
A trawkę kota będzie rwała, zawsze je jak jej przynosimy z dworu
Moli25 pisze:Hahaha! Cała doniczka należy do Molki, trawa bedzie piękna, sąsiedzi pomyślą wariatka sadzi trawętylko jak ja kosiarka wjadę
![]()
![]()
Nie chciała Moli jeść tej takiej kupowanej dla kotków kilka razy próbowaliśmy jej hodować i nie chciała nawet tego wąchać![]()
Czasami mam wrażenie ze sie zachowuje jak francuski piesek.
Popatrzcie jedno małe zdjęcie w avatarze i brwi na tapecie![]()
Drogie Panie, bardzo sie cieszę ze chociaż 2 osoby skorzystały z moich radnaprawdę podkreślone i lekko wyregulowane brwi dodają wyrazu całej twarzy, wystarczy czasami 2 ruchy dłonią z pędzelkiem i efekt jest super!
Ja mam spieprzo***eKiedys jak jeszcze nie studiowałam poszłam do kosmetyczki to mi tak wyrwała te brwi ze nie chcą rosnąć
Przeklnęłam ta babę
![]()
Przed chwila pozamiatalam mieszkanie, zawsze w każdym pomieszczeniu robie takie składowiska kurzu i kłaciąt Molki i wiecie co????? NIE ISTNIEJE DZIEN MATKI, CÓRKA MI WSZYSTKO POROZWALAŁA![]()
![]()
![]()
zauważyłam tylko jak sie rozpędza i z łazienki galopuje jak koń, patrze a ta sruuuuuuu w ta kupę brudu i kurzu, łapkami zamieszała i zadowolona pobiegła dalej
barbarados pisze:Ona jest kochana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Ja mam schrzanione brwi, a mianowicie dlatego, iż sama sobie za dużo powyrywałam..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 47 gości