Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 25, 2015 21:02 Re: Moli ♥♡ ♥♡

kalair pisze:Ooooo! Molinko! :ryk: Jakas Ty pracowita! A przyjdziesz do mojego ogródka porządki mi porobić? :D

Oooo myślę że ona chętnie :lol: Ja tylko zdążyłam wyrywać chwasty a ta zrobiła resztę bałaganu :lol:
A trawkę kota będzie rwała, zawsze je jak jej przynosimy z dworu :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto maja 26, 2015 8:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze::20145 :20145 :20145 :20145 :20145
7,8,13 :ryk:
Wszystkie są świetne ale dla mnie hitami są te numery, koniecznie zobaczcie te cudeńka urody :mrgreen: :mrgreen:
http://komediowo.pl/gid,15526648,img,15 ... leria.html

:strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 26, 2015 8:46 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:no właśnie, gdzie fotka :evil:

malowałam brwi tym sposobem, ale miałam tylko czarną kredkę i nie wyglądały dobrze, za mocne :(
cieni do oczu nie użyję bo mam fiolety

Nie używaj czasem kredki do oczu, bo to są miękkie kredki, do brwi są ciut twardsze, super się je rozprowadza, nie ścierają się :)
Ja używam golden rose z allegro, 307 a jestem brunetka wiec idealnie dopasowana. 306 kupuje koleżance która jest szatynka :ok:

do oczu to używam białej, do brwi raczej nie pasuje :lol:
ja z natury też jestem szatynką o niebieskich oczach, sprawdze tę 306
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto maja 26, 2015 8:48 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
kalair pisze:Ooooo! Molinko! :ryk: Jakas Ty pracowita! A przyjdziesz do mojego ogródka porządki mi porobić? :D

Oooo myślę że ona chętnie :lol: Ja tylko zdążyłam wyrywać chwasty a ta zrobiła resztę bałaganu :lol:
A trawkę kota będzie rwała, zawsze je jak jej przynosimy z dworu :D

Ha ha! :lol: To ci pracuś mały.
Kretki uwielbiają trawkę z dworu. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 26, 2015 15:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Znam taką laskę, która miała wygolone całe brwi i zrobione chyba te pernamentne, zerwo włoska sama farba, wyglądało to tragicznie, bo widać, gdzie jest naturalna brew, a tamta była tak strzeliście w górę 2 cm wyżej od naturalnej. Z daleka może i spoko, ale z bliska dziwadło. Wczoraj znalazłam wśród wszystkich moich cieni idealny cień do moich brwi, ciemny grafit. Niby jestem blondynką a brwi mam popielate. Muszę kupić pędzel i wosk i delikatnie jak dałam cienia do powiek na pędzelek to uzyskałam ładną linie, wyrównaną. Jutro pójdę do drogerii. I zacznę dbać o brwi, niby to nic, ale tak naprawdę brwi są najważniejsze wg mnie - bo cały makijaż może polec jak brew jest niewyrównana. I z drugiej strony jak jest wyrównana to twarz już wygląda na uporządkowaną. A ja zawsze olewałam temat brwi...

Molinka widać ostro działa w tej doniczce :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale dobrze niech ma radochę, tylko może nie sadź warzyw, bo mogą być srogo nawożone ;p

O matko, ale straszny ten link :strach: :strach: :strach: Choć 18 mi się podoba :) Trochę za mocno, ale widać, że to jakaś sesja, więc fajnie :)
Ostatnio edytowano Wto maja 26, 2015 15:28 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto maja 26, 2015 15:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto maja 26, 2015 15:38 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Hahaha! Cała doniczka należy do Molki, trawa bedzie piękna, sąsiedzi pomyślą wariatka sadzi trawę :ryk: tylko jak ja kosiarka wjadę :wink: :lol:
Nie chciała Moli jeść tej takiej kupowanej dla kotków kilka razy próbowaliśmy jej hodować i nie chciała nawet tego wąchać :lol:
Czasami mam wrażenie ze sie zachowuje jak francuski piesek.

Popatrzcie jedno małe zdjęcie w avatarze i brwi na tapecie 8)
Drogie Panie, bardzo sie cieszę ze chociaż 2 osoby skorzystały z moich rad :mrgreen: naprawdę podkreślone i lekko wyregulowane brwi dodają wyrazu całej twarzy, wystarczy czasami 2 ruchy dłonią z pędzelkiem i efekt jest super!
Ja mam spieprzo***e :? Kiedys jak jeszcze nie studiowałam poszłam do kosmetyczki to mi tak wyrwała te brwi ze nie chcą rosnąć :? Przeklnęłam ta babę :x

Przed chwila pozamiatalam mieszkanie, zawsze w każdym pomieszczeniu robie takie składowiska kurzu i kłaciąt Molki i wiecie co????? NIE ISTNIEJE DZIEN MATKI, CÓRKA MI WSZYSTKO POROZWALAŁA :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: zauważyłam tylko jak sie rozpędza i z łazienki galopuje jak koń, patrze a ta sruuuuuuu w ta kupę brudu i kurzu, łapkami zamieszała i zadowolona pobiegła dalej :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Wto maja 26, 2015 16:30 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Ja mam schrzanione brwi, a mianowicie dlatego, iż sama sobie za dużo powyrywałam.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 26, 2015 16:36 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Hahaha! Cała doniczka należy do Molki, trawa bedzie piękna, sąsiedzi pomyślą wariatka sadzi trawę :ryk: tylko jak ja kosiarka wjadę :wink: :lol:
Nie chciała Moli jeść tej takiej kupowanej dla kotków kilka razy próbowaliśmy jej hodować i nie chciała nawet tego wąchać :lol:
Czasami mam wrażenie ze sie zachowuje jak francuski piesek.

Popatrzcie jedno małe zdjęcie w avatarze i brwi na tapecie 8)
Drogie Panie, bardzo sie cieszę ze chociaż 2 osoby skorzystały z moich rad :mrgreen: naprawdę podkreślone i lekko wyregulowane brwi dodają wyrazu całej twarzy, wystarczy czasami 2 ruchy dłonią z pędzelkiem i efekt jest super!
Ja mam spieprzo***e :? Kiedys jak jeszcze nie studiowałam poszłam do kosmetyczki to mi tak wyrwała te brwi ze nie chcą rosnąć :? Przeklnęłam ta babę :x

Przed chwila pozamiatalam mieszkanie, zawsze w każdym pomieszczeniu robie takie składowiska kurzu i kłaciąt Molki i wiecie co????? NIE ISTNIEJE DZIEN MATKI, CÓRKA MI WSZYSTKO POROZWALAŁA :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: zauważyłam tylko jak sie rozpędza i z łazienki galopuje jak koń, patrze a ta sruuuuuuu w ta kupę brudu i kurzu, łapkami zamieszała i zadowolona pobiegła dalej :lol:

dzielna pomocnica :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto maja 26, 2015 19:05 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Ona jest kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto maja 26, 2015 19:22 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto maja 26, 2015 20:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡

barbarados pisze:Ona jest kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo kochana :1luvu:
Zawsze jak jesteśmy na pierwszym pietrze, to zaczyna cichutko miauczeć bo nas czuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: a tak to zawsze jest cisza :mrgreen: siedzi cichutko i czeka na starych :mrgreen: :mrgreen: tylko wszystkie myszy i kuleczki z papieru nagle wyciąga zza szaf i łóżek i wszystko porozwalane po salonie :ryk: jak z dzieckiem :mrgreen: :201461
Moja córka :mrgreen: niedługo dzien dziecka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kupie cos jej fajnego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale mam kota na punkcie kota :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Wto maja 26, 2015 20:50 Re: Moli ♥♡ ♥♡

kalair pisze:Ja mam schrzanione brwi, a mianowicie dlatego, iż sama sobie za dużo powyrywałam.. :mrgreen:

ja mam każdą brew inną :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto maja 26, 2015 20:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Obrazek
Córka przed snem :1luvu: :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Wto maja 26, 2015 21:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡