Moderator: Estraven
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Pięknie tamAle nie zazdroszczę - w okolicy Wrocławia też są równie piękne miejsca, niektóre także związane z księżną Daisy.
A czy w Pszczynie podają deser Daisy> Bo jak nie, to przegrywacie konkurencję z Książem
chyba nie podają![]()
deseru nie jadłam choć w Książu byłam, nawet dwa razy![]()
Maryś w Twoich stronach jest znacznie więcej pięknych miejsc do zwiedzania niz w moich
barbarados pisze:Ale duży Psotek
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Pięknie tamAle nie zazdroszczę - w okolicy Wrocławia też są równie piękne miejsca, niektóre także związane z księżną Daisy.
A czy w Pszczynie podają deser Daisy> Bo jak nie, to przegrywacie konkurencję z Książem
chyba nie podają![]()
deseru nie jadłam choć w Książu byłam, nawet dwa razy![]()
Maryś w Twoich stronach jest znacznie więcej pięknych miejsc do zwiedzania niz w moich
No, deser Daisy to ja jadłam nie w samym kompleksie pałacowym, tylko w kawiarence w Palmiarni, ale to rzut naleśnikiem jedno od drugiego i na ten sam bilet się wchodzi.
klaudiafj pisze:Hej Mireczkoa ja nawet nie wiedziałam że tam taka feria kwiatów
tez bym pojechała a teraz to zanim się wybiorę to przekwitna :/
Zdjęcia cudne, najbardziej podoba mi się zdjęcie z mostem i to drugie pod nim, dobra kompozycja
Kochana jeszcze nie wysłałam Ci niespodzianki dla Fuksika i aż mi głupio z tym. W sumie to nic wielkiego ale nie miałam kiedy iść na pocztę a w niedziele jak planowałam rzucili świętem i było nie czynne a dziś czuje się fatalnie i nie wychodzę. Pośle priorytetem nie później niż w środęTo nie będzie jakiś szał, ale od serca
barbarados pisze:Będzie rozrabiaka
barbarados pisze:Będzie rozrabiaka
klaudiafj pisze:Ale fajnieto cud nad Wisłą ze dzieci tak rosną. Dopiero był taki pedrak a teraz ma już swój pokój i wędruje sam
niesamowite
Moli25 pisze:barbarados pisze:Będzie rozrabiaka
![]()
![]()
fajnie, ja uwielbiam rozrabiakow
![]()
Czy juz wiadomo gdzie Fuksika znajdzie swój domek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, elkaole i 362 gości