Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 24, 2015 18:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Ale duży Psotek 8O

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie maja 24, 2015 18:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Pięknie tam :) Ale nie zazdroszczę - w okolicy Wrocławia też są równie piękne miejsca, niektóre także związane z księżną Daisy.
A czy w Pszczynie podają deser Daisy> Bo jak nie, to przegrywacie konkurencję z Książem :wink:

chyba nie podają :(
deseru nie jadłam choć w Książu byłam, nawet dwa razy :)
Maryś w Twoich stronach jest znacznie więcej pięknych miejsc do zwiedzania niz w moich :(

No, deser Daisy to ja jadłam nie w samym kompleksie pałacowym, tylko w kawiarence w Palmiarni, ale to rzut naleśnikiem jedno od drugiego i na ten sam bilet się wchodzi.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie maja 24, 2015 22:11 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

Witaj Mireczko :D Ale śliczny maluszek :1luvu: :1luvu: kochaniutki już odrósł :kotek: dalej tak wcześnie karmisz? czy da już pospać? :201461 :201461
Obrazek

joannawiśniewska

Od: Pon sty 12, 2015 20:48

Post » Pon maja 25, 2015 9:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

joannawiśniewska pisze:
mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

Witaj Mireczko :D Ale śliczny maluszek :1luvu: :1luvu: kochaniutki już odrósł :kotek: dalej tak wcześnie karmisz? czy da już pospać? :201461 :201461

od czwartku już sam je i nie muszę budzić sie o świcie na karmienie :)
zjada kolację o 23-ej, a do rana ma mleko i suche :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon maja 25, 2015 9:39 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

barbarados pisze:Ale duży Psotek 8O

wyrósł kocurek :ok:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon maja 25, 2015 9:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Pięknie tam :) Ale nie zazdroszczę - w okolicy Wrocławia też są równie piękne miejsca, niektóre także związane z księżną Daisy.
A czy w Pszczynie podają deser Daisy> Bo jak nie, to przegrywacie konkurencję z Książem :wink:

chyba nie podają :(
deseru nie jadłam choć w Książu byłam, nawet dwa razy :)
Maryś w Twoich stronach jest znacznie więcej pięknych miejsc do zwiedzania niz w moich :(

No, deser Daisy to ja jadłam nie w samym kompleksie pałacowym, tylko w kawiarence w Palmiarni, ale to rzut naleśnikiem jedno od drugiego i na ten sam bilet się wchodzi.

pamietam, że kiedyś o tym pisałaś
w Palmiarni nie byłam, bo jak byliśmy w Książu to tam były tłumy ludzi i nie wchodziliśmy :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pon maja 25, 2015 12:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Hej Mireczko :) a ja nawet nie wiedziałam że tam taka feria kwiatów :) tez bym pojechała a teraz to zanim się wybiorę to przekwitna :/
Zdjęcia cudne, najbardziej podoba mi się zdjęcie z mostem i to drugie pod nim, dobra kompozycja ;)
Kochana jeszcze nie wysłałam Ci niespodzianki dla Fuksika i aż mi głupio z tym. W sumie to nic wielkiego ale nie miałam kiedy iść na pocztę a w niedziele jak planowałam rzucili świętem i było nie czynne a dziś czuje się fatalnie i nie wychodzę. Pośle priorytetem nie później niż w środę :) To nie będzie jakiś szał, ale od serca ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon maja 25, 2015 17:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Hej Mireczko :) a ja nawet nie wiedziałam że tam taka feria kwiatów :) tez bym pojechała a teraz to zanim się wybiorę to przekwitna :/
Zdjęcia cudne, najbardziej podoba mi się zdjęcie z mostem i to drugie pod nim, dobra kompozycja ;)
Kochana jeszcze nie wysłałam Ci niespodzianki dla Fuksika i aż mi głupio z tym. W sumie to nic wielkiego ale nie miałam kiedy iść na pocztę a w niedziele jak planowałam rzucili świętem i było nie czynne a dziś czuje się fatalnie i nie wychodzę. Pośle priorytetem nie później niż w środę :) To nie będzie jakiś szał, ale od serca ;)

jeszcze z miesiąc powinny kwitnąć, duzo krzewów miało jeszcze pąki :)

Fuksik poczeka, nie ma wyjscia :wink:

jutro jedziemy drugi raz się odrobaczyć, powinien być juz pod koniec ubiegłego tygodnia, a ja przegapiłam :(

zrobiłam u przemeblowanie w pokoju, klatkę ma na podłodze, otwarte drzwiczki , wychodzi kiedy chce i spaceruje po swoim pokoju :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pon maja 25, 2015 18:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Będzie rozrabiaka :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon maja 25, 2015 19:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Ale fajnie :) to cud nad Wisłą ze dzieci tak rosną. Dopiero był taki pedrak a teraz ma już swój pokój i wędruje sam :) niesamowite <3
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon maja 25, 2015 21:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

barbarados pisze:Będzie rozrabiaka :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: fajnie, ja uwielbiam rozrabiakow :lol:
Czy juz wiadomo gdzie Fuksika znajdzie swój domek :?:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto maja 26, 2015 8:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

chyba nie, bo w porównaniu z tymi poprzednimi jest bardzo spokojny i pieszczoszek, c jakiś czas w ciągu dnia przytulanki muszą być :201461
Obrazek

mir.ka

Post » Wto maja 26, 2015 8:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Ale fajnie :) to cud nad Wisłą ze dzieci tak rosną. Dopiero był taki pedrak a teraz ma już swój pokój i wędruje sam :) niesamowite <3

bardzo szybko i odchodzą z domu :(
Obrazek

mir.ka

Post » Wto maja 26, 2015 8:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Moli25 pisze:

:lol: :lol: :lol: fajnie, ja uwielbiam rozrabiakow :lol:
Czy juz wiadomo gdzie Fuksika znajdzie swój domek :?:

jeszcze jest za mały żeby go ogłaszać, dzisiaj będzie drugi raz odrobaczany, niedługo z nim jedziemy
jak skończy dwa miesiące będę mu szukać domku :cry:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto maja 26, 2015 14:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

jesteśmy po odrobaczeniu :ok:
Fuksik waży 660g :D
8 czerwca ma mieć pierwsze szczepienie :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]