Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Wczoraj posprzatałam kuwety , zjadłam góre kanapek i padłam .![]()
Dziś już po ogarnięciu oknien ( nie wiem , ską tam kocie łapki poodciskane ) , w połowie prania .![]()
Moli , mój ojciec stwierdził , że jest sierpieńA kolega z pracy uważał , że majówka jest we wrześniu
![]()
Miłego urlopu![]()
A zwolnienia nie zazdroszczę![]()
Dziś obejrzałąm cyrk . Filip , jak to grubasek , chodzi takim krokiem zawodowego karkaMakja truchtałą za nim do kuchni . Ona przeważnie truchta . Popatrzyłą , przystanęła i też zaczęła iść takim krokiem . Wyglądało ... no cóż , trochę komicznie
MaryLux pisze:Jak będę miała DUŻO szczęścia, to 31 maja. Jak mniej, 4 czerwca.
MaryLux pisze:MiauczórJa już zapomniałam, jak wygląda wolny dzień. Ostatni miałam 3 maja.
barbarados pisze:MaryLux pisze:Jak będę miała DUŻO szczęścia, to 31 maja. Jak mniej, 4 czerwca.
To niech Ci się uda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lilianaj pisze:MaryLux pisze:MiauczórJa już zapomniałam, jak wygląda wolny dzień. Ostatni miałam 3 maja.
Ojej, 3 maja był dosyć dawno. Musisz być zmęczona...![]()
To nie jest dobrze, jak człowiek cały czas pracuje, bo nie zostaje mu zbyt wiele czasu na domowe życie. No, chyba że praca jest życiem. Czasem jest tak, że trudno jest o pracę i trzeba brać co jest, bez marudzenia, jeśli chce się tą pracę utrzymać. A z czegoś żyć trzeba. Tyle, że brak odpoczynku wcześniej, czy później odbija się na zdrowiu, niestety. I wtedy ma się przechlapane.
Życzę Ci MaryLux częstszego wolnego i cudownego, długiego urlopu.![]()
Dbaj o siebie, bo się wypalisz, albo wykończysz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości