Moderator: Moderatorzy
kashikashi pisze:Jakim wątku, kto gdzie ma do odsprzedania?
Jaka jest różnica między tym biopronem a renagelem?
anka1515 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=38407&p=10510096&hilit=klub+kotow+w%C4%85trobowcow#p105100
atena -olimpia miała kota chorego na wątrobę.
Napiszę do niej i poproszę ,zeby się odezwała.
Leków na wątrobę jest dużo.
Możesz na szybko w aptece kupić esentiale forte,i podawać 2 razy 1/3 kapsułki .
A później jak będzie trzeba ściągać ornipural
kashikashi pisze:Znalazłam Renalzin tutaj. http://www.miscota.pl/koty/bayer/p-67815
Jakie jest dawkowanie? Na ile taka buteleczka starczy?
kashikashi pisze:Ipakitine ma w składzie pochodną wapnia. Podobnie Renalvet.
Pytałam wetów, też nic poza Renagelem* nie mogą polecić, ale na stanie nikt nie ma.
Zastanawiam się, czy nie zabrać ze sobą Aranespu również. Anemia jest dość posunięta. Ile może być potrzebne...?
anka1515 pisze:karola 80
atena-olimpia odpisała ci na pw ,pytaj.
moim zdaniem musisz działać szybko.
Puchatek miał robione badania często ,ostatnio koniec maja i koniec sierpnia 2014.
w sobotę przed 1 grudnia był trochę nie wyraźny,jeszcze skakał z lodówki na półkę.nad ranem w poniedziałek 1 grudnia jeszcze jadł.
w poniedziałek w lecznicy usg było nie wyraźne /już dokładnie nie pamiętam/coś jakby małty guzek na wątrobie czy gdzieś w pobliżu.w brzuszku płyn.nakłucie pokazało krew z wodą.
wyniki biochemii ok.
morfologia anemia.
został do ustabilizowania ,lekko zażólkal,słabszy się zrobił.szukali przyczyny anemii.
2 grudnia usg nie wiedzieli nadal dlaczego się skrwawia,robione jeszcze raz testy,recli.....,podejrzenie chłoniaka,jeszcze triady?
w nocy miał podaną krew ,epo.bez poprawy.podjeli decyzje o otwarciu ,zeby zaopatrzyć rane skąd się skrwawia.
zadzwonili,czy chcę się pożegnać.17,40 musiałam podjąć tą decyzje
powiedzieli mi,ze może pożyć kilka dni lub nie długo.musiał by być na lekach silnych albo się nie obudzi.ja mam do wet daleko i nie miałabym pomocy.ale do dziś ,żałuje że nie spróbowałam.dlatego żył ,zebył bezstresowy i organizm musiał się przyzwyczaić do anemii.
Wy może macie jeszcze czasu trochę dla siebie.
kot dostaje przy anemii kroplówki a nie wiadomo skąd anemia,może być jeszcze gorzej.
Dużo zależy od twoich możliwości finansowych,może ten Wrocław jest nadzieją.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości