POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2015 15:17 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Agulas74 pisze:
Gosiagosia pisze:Rodzina ciężko chorego właściciela kotów chce się ich pozbyć tak jak pozbywają się ojca.

Sorry, wiem że to poważna sprawa i najważniejsze teraz są koty, ale nie lubię takich komentarzy.
Nie zawsze rodzina jest w stanie zapewnić dobrą opiekę ciężko choremu człowiekowi, kotami też nie zawsze może się zająć (sama np. nie byłabym teraz w stanie zaopiekować się czyimiś kotami, czasem sytuacja na to pozwala a czasami nie).

Co to znaczy "natychmiast" - ile czasu oni dali kotom?

Czekam na fotki i będę wiedziała coś więcej po weekendzie. Obecnie opiekuje się nimi moja siostrzenica, jeździ do Chynowa i je karmi. Tam są jeszcze 3 psy w tym dwa stare i niepełnosprawne.
Ja nie jestem od potępiania ale znam sytuację i uważam że są inne wyjścia z tej sytuacji.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob maja 16, 2015 21:58 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

To są te kotki które szukają dobrego domku.
Obrazek Perła i Bursztynek dwaj przyjaciele, koniecznie razem.
Obrazek
Obrazek
to jest najstarsza koteczka bez ząbków, nie lubi towarzystwa kotów i musi być jedynaczką lub w oddzielnym jak dotychczas pokoju.Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob maja 16, 2015 22:58 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Piekne , olx wyróżniony ( nie spada na dół strony , ani na starsze i jest zawsze u góry ) daje efekt w szukaniu domów , ja w tym roku tak dla dwóch dorosłych dom znalazłam ..

TYSKIE_MRUCZKI

Od: Sob sie 31, 2013 14:29

Post » Sob maja 16, 2015 23:05 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

TYSKIE_MRUCZKI pisze:Piekne , olx wyróżniony ( nie spada na dół strony , ani na starsze i jest zawsze u góry ) daje efekt w szukaniu domów , ja w tym roku tak dla dwóch dorosłych dom znalazłam ..

Dziękuję bardzo za podpowiedź.
Na FB już była forumowiczka MIAU zrobiła wydarzenie. Jestem dobrej myśli, że kotki znajdą dobry i kochający domek.

Gosiagosia

Post » Sob maja 16, 2015 23:33 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Gosiagosia pisze:
TYSKIE_MRUCZKI pisze:Piekne , olx wyróżniony ( nie spada na dół strony , ani na starsze i jest zawsze u góry ) daje efekt w szukaniu domów , ja w tym roku tak dla dwóch dorosłych dom znalazłam ..

Na FB już była forumowiczka MIAU zrobiła wydarzenie. Jestem dobrej myśli, że kotki znajdą dobry i kochający domek.

Prosze wstaw tu link , to bede udostępniać ...

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Sob maja 16, 2015 23:40 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Gosiagosia pisze:To są te kotki które szukają dobrego domku.
Obrazek Perła i Bursztynek dwaj przyjaciele, koniecznie razem.
Obrazek
Obrazek
to jest najstarsza koteczka bez ząbków, nie lubi towarzystwa kotów i musi być jedynaczką lub w oddzielnym jak dotychczas pokoju.Obrazek

Śliczne te kotki są.
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Sob maja 16, 2015 23:53 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

TYSKIE_MRUCZKI pisze:
Gosiagosia pisze:

Dziękuję bardzo!
Wstawię jutro bo nie mogłam znaleźć, widziałam już wydarzenie ale teraz gdzieś mi zniknęło. Pozdrawiam.

Gosiagosia

Post » Nie maja 17, 2015 0:06 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Gosiagosia pisze:
TYSKIE_MRUCZKI pisze:
Gosiagosia pisze:

Dziękuję bardzo!
Wstawię jutro bo nie mogłam znaleźć, widziałam już wydarzenie ale teraz gdzieś mi zniknęło. Pozdrawiam.

ok :)

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Nie maja 17, 2015 9:40 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Pisalas, ze Perła jest czarno-rudy, dlatego myślałam, ze to kotka. Piękne koty. W ogłoszeniach napisz też o ich zachowaniu, charakterach i zdrowiu, czy są zaszczepione itp. Powodzenia w szukaniu domów! :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 5 >>

Post » Nie maja 17, 2015 10:46 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Proszę o udostępnianie.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... f=bookmark
Wieczorem forumowa kici zrobi wydarzenie.

ewa braun

Od: Nie maja 17, 2015 10:42

Post » Nie maja 17, 2015 11:02 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

TYSKIE_MRUCZKI pisze:
Gosiagosia pisze:

Nie umiem wstawiać linków ale wejdź na FB Beata Szymura i to w jej profilu jest to wydarzenie (http://m.facebook.com/story.php?story_f ... age_bubble) nie wiem jak go uaktywnić aby w niego wchodzić z Miau (nigdy tego nie robiłam).
Jestem bardzo wdzięczna Beacie, jak zwykle wszystko zrobiła żeby nam pomóc. To wspaniała dziewczyna i bardzo żałuję, że odeszła z Miau - tyle robi wspaniałych rzeczy dla kotów i pomaga bezinteresownie i zawsze można na Nią liczyć. Dziękuję wszystkim za wsparcie i pomoc bo nadal koty nie mają jeszcze swoich domów. Nie wiem ile czasu nam zostało - na razie opiekuje się nimi moja siostrzenica, ale same nie wiemy kiedy rodzina zgłosi się po dom. Jeszcze raz napiszę o kotach. Najdrobniejsza biało bura to najstarsza koteczka znaleziona na stacji benzynowej, nie ma ząbków i często wymiotuje i nie lubi towarzystwa innych zwierząt.
Dwa kocurki Bursztyn i Perła tylko razem bo są ze sobą bardzo zżyci i nie można ich rozdzielić.
Jeszcze raz Wam dziękuję i nadal szukamy ( mamy obiecany awaryjnie dom tymczasowy w Piasecznie pod Warszawą).
Gorąco pozdrawiam wszystkich niedzielnie. :201461 :1luvu:

Gosiagosia

Post » Nie maja 17, 2015 11:04 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Link jest aktywny i tam można zobaczyć wydarzenie - sama nie wiem jak ale mi się udało. :P

Gosiagosia

Post » Nie maja 17, 2015 12:05 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

To nowy link do wydarzenia o kotkach.https://www.facebook.com/events/846887018709809/

Gosiagosia

Post » Nie maja 17, 2015 12:20 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Oto wydarzenie biedulków :cry:
https://m.facebook.com/events/846887018 ... %7D&aref=3
Proszę o udostępnianie i zapraszanie znajomych.

ewa braun

Od: Nie maja 17, 2015 10:42

Post » Nie maja 17, 2015 12:21 Re: POMOCY!!! Trzy koty potrzebują domu natychmiast.

Ja jestem przez Beatę zablokowana-nie wiem nawet z jakich powodów. Wiec przykro mi Gosiu ale z wydarzeniem nie pomoge:( a szkoda bo mam dużo możliwości z rozsyłaniem wydarzenia w różne miejsca. Albo zrobic nowe wydarzenie gdzie będę miała dostęp,albo sama je zrobię.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]