Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Strasznie żal pana i kotów.
Rób im ogłoszenia. Dużo ogłoszeń. Przepytaj dobrze domy. Jest szansa, że fajni ludzie odezwa się.
Może poproś o fb.
Kciuki wielkie.
Gosiagosia pisze:ASK@ pisze:Strasznie żal pana i kotów.
Rób im ogłoszenia. Dużo ogłoszeń. Przepytaj dobrze domy. Jest szansa, że fajni ludzie odezwa się.
Może poproś o fb.
Kciuki wielkie.
Dziękuję za wsparcie![]()
Tak nie do końca umiem robić ogłoszenia ale poproszę o pomoc.
Gosiagosia pisze:Właśnie napisałam do Ciebie - ściągnęłam Cię myślami. Całuski
anula66 pisze:Masz zdjęcia kociastych do ogłoszeń? Albo jesteś w stanie zorganizować przez weekend?
może z tego skorzystasz?
viewtopic.php?f=27&t=117559&start=1410
Gosia robi mi pakiety ogłoszeń jak moje małe są juz do adopcji
anula66 pisze:To może już zamowić dwa pakieciki ogłoszeń? Jeden dla kici i jeden wspólny dla chłopaków?
Przelew po weekendzie i tak dojdzie, w sam raz też fotki będziesz miała
Gosiagosia pisze:Dwa pozostałe kocurki to wykastrowane 3 latki, muszą koniecznie iść do wspólnego domku bo są ze sobą bardzo zżyte; Bursztyn to duży czarny kocur o dużych właśnie bursztynowych oczach. Perła to też duży czarno rudy kot ale bardzo wrażliwy kocha swojego kumpla Bursztyna i bez niego nie przeżyje. Nie wiem jak przeżyją rozstanie
Arcana pisze:Gosiagosia pisze:Dwa pozostałe kocurki to wykastrowane 3 latki, muszą koniecznie iść do wspólnego domku bo są ze sobą bardzo zżyte; Bursztyn to duży czarny kocur o dużych właśnie bursztynowych oczach. Perła to też duży czarno rudy kot ale bardzo wrażliwy kocha swojego kumpla Bursztyna i bez niego nie przeżyje. Nie wiem jak przeżyją rozstanie
Piszesz "kocurki", gdy Perła to zapewne kotka, sądząc po umaszczeniu i imieniu. Zwróc na to uwagę w ogłoszeniach.
Warto też wyjaśnić, co musi jeść starsza kotka i dlaczego, bo sam brak zębów nie jest powodem do podawania "specjalnego miękkiego pokarmu". Koty bez zębów bez problemu łykają suche chrupki, o normalnych mokrych karmach nie mówiąc.
Gosiagosia pisze:Rodzina ciężko chorego właściciela kotów chce się ich pozbyć tak jak pozbywają się ojca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 69 gości