TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 10, 2015 18:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

:cry: ile cierpienia...

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Śro maja 13, 2015 12:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

Dawno mnie tu nie było, ale już wszystko doczytałam.
Justyś, bardzo, bardzo mi przykro :cry: Przytulam.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro maja 13, 2015 12:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

meg11 pisze:Karma już dotarła do Justyny.
Ma znów problem z lapkiem.

Mam prośbę do osób , które deklarują pomoc, żeby nie robiły tego na wyrost, jak się ktoś deklaruje, dobrze by było dotrzymać słowa.
Nie masz- nie deklaruj. Bo pózniej wychodzi to co wychodzi.

zwyczajnie napisz meg11 kto,to sie wyjasni a nie na domysł i kazdy czuje sie winny - mogłam ja , jesli nie miałam konta i od razu nie wpłaciłam, mogłam zwyczajnie zapomnieć (bardzo wiele mam wpłat i korespondencji), a nie mam pw z kontem - sprawdziłam na liście pw, jak coś to ureguluję od razu-wystarczy przypomnieć , w nawale spraw może umknąc i nie ma co doszukiwać sie złej woli

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro maja 13, 2015 14:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

Olu, wyluzuj, wcześniej napisałam już że wszystko uregulowane.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro maja 13, 2015 14:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

meg11 pisze:Olu, wyluzuj, wcześniej napisałam już że wszystko uregulowane.

a..sorki, ale tak ogólnie ja się przyznaję,że zapominam, jak coś od razu nie zrobię - miej na względzie na przyszłość i dźgnij pod ziobro , jakby co i coby inni nie czuli się winni, dobrze? to gratisa dostaniesz :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt maja 15, 2015 20:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

Chyba zgubiłam wątek...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob maja 16, 2015 21:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

Dawno tu nie pisałam a dużo sie dzieje...
No i jak widzicie pod spodem ( dokładniej na mojej osi czasu na fb) Antonio ma dom , zamieszkał niedaleko bo w Orzeszu , aklimatyzacja przebiega błyskawicznie i pewnie juz tam zostanie na zawsze .
I tu chce wszystkim PODZIĘKOWAĆ ZA POMOC W SZUKANIU DOMU ANTONIEMU , podziękowania dla Miko_bs za opłacanie wyróżnionego olx , Joannie Izabeli Lubaczwskiej za olx , gumtre i ale gratke, Iwonie Groszyk za plakaty, Anne Oterman Lilianie Tomaszewskiej za wydarzenia , oraz niezliczonej liczbie udostepnianień , i jeśli o kogoś pominęłam to bardzo bardzo przepraszam , gdyby nie Wy nie udało by sie ...
Mam też wiesci z DS od Gracji kilkuletniej koteczki z FIV ( znalazła doM kilka tyg temu , mieszka w Tychach ) i tu też bardzo dziękuje za pomoc w ogłaszaniu , za wydarzenia , za udostepniania i za plakaty :):):)
Chce też bardzo podziękować Milenie Sobieraj i jej mężowi za dary jakie otrzymałam , a dokładniej to w dniu ślubu nowożeńcy poprosili zamiast kwitów o dary dla tyskich mruczków , a było ich sporo , były żel do prania w kapsułkach , Chustecki nawilżane , ręczniki papierowe , rękawiczki i karma, kochani WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ŻYCZY TYSKA EKIPA :):):)
Chce też bardzo podziękować Małgosi Witkowskiej za dużą paczkę pampersów i to tych najbardziej potrzebnych , czyli aktiv baby rozm 6 , pampersowce dziękują :):):)
Chce tez bardzo podziękować tym który podarowali choć złotówkę , i niebawem uzupełnię wpłaty :):):)
No a Prima dzięki odpowiednimi leczeniu , odpowiedniej karmie i odpowiedniej opiece zdrowieje , rany bardzo ładnie sie zasuszają, niestety jet leczona na kreskę, nie ma ani złotówki na jej dług :(:(:(
I na tym koniec dobrych wieści :(:(:(
Tygrysek ma znaczne pogorszenie stanu zdrowia, znów byliśmy u weta, znów musi mieć kolejne usg , kolejne badania , boje sie ze po woli odchodzi ten dostojny i dumny kot, kot który nie da sobie w kasze dmuchać, kot z charakterem , bardzo źle znosi badania , bardzo tu chce podziękować Przystani Ocalenie ze pomoże w leczeniu Tygryska :):):)
Nie mam tez dobrych wieści o Etnie, Etna ma raka nie operacyjnego i jest leczona paliatywnie , i nie wiemy kiedy nas upuści , tak bardzo ją kocham , tak bardzo sie boje ze nadchodzi ten dzień , dzień kiedy odejdzie na zawsze :(:(:(:(
Laki też znów miał problem jak zawsze , a Miki i Wincenty sie przeziębili ...
Jeśli ktoś jest zainteresowany adopcja kota starego, przewlekle chorego , lub nawet terminalnego , a może kalekiego neurologicznego , lub z problemami behawioralnymi to proszę dzwonić 507 300 768 najlepiej osobiście ( zastrzeżonych nie odbieram ) , a może ktos chce adoptować psa z problemami , to tez proszę dzwonić, warunkiem adopcji jest zabezpieczenie okien , wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej , oraz rozmowa z lekarzem weterynarii o zakresie leczenia .... ale zanim znajda dom , potrzebują coś jeść , na coś sie załatwiać , czyli pampersy , podkłady , żwirek i potrzebuja opieki wet , czyli środków na leczenie , bo są leczone na kreskę , z góry bardzo bardzo dziękuje za każda pomoc :):):)

TYSKIE_MRUCZKI

Od: Sob sie 31, 2013 14:29

Post » Sob maja 16, 2015 22:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

viewtopic.php?f=27&t=167918

Zapraszamy do nas, jest kilka rzeczy na sprzedaż , na potrzebujące kotki. Może cos komuś wpadnie w oko i pieniązki pójdą na tyskie Mruczki . :201461

gatiko

Post » Sob maja 16, 2015 22:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

gatiko pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=167918

Zapraszamy do nas, jest kilka rzeczy na sprzedaż , na potrzebujące kotki. Może cos komuś wpadnie w oko i pieniązki pójdą na tyskie Mruczki . :201461

Dziękujemy :1luvu:

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Nie maja 17, 2015 10:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

Antoś znalazł upragniony domek,ten jeden jedyny. Oby mu się tam podobało:-)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Nie maja 17, 2015 10:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

:ok: za szczęśliwe zycie , Antosia.

gatiko

Post » Wto maja 19, 2015 22:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

gatiko pisze::ok: za szczęśliwe zycie , Antosia.

Lepiej trafić nie mógl :):):)

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Wto maja 19, 2015 22:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

Wczoraj byłam u weta z Tygryskiem , na szczęście jego stan sie polepsza , choć leki nadal dostaje a nie jest mu łatwo ich podać ...
Pani doktor mnie podliczyła i jest ogromny dług , dług przekroczył 2 000 zł, błagam o pomoc w jego spłacie , sama nie dam rady :(:(:(
Jest jeszcze jedena sprawa a dokładniej kot , kot który był dosłownie sama skora pokryta strupami , z cieknąca biegunką , zataczający sie i charczący , wiec co miałam zrobić , przejść obojętnie , a może do schroniska odesłać ???
Niestety nie byłam w stanie tak postąpić i trafił do mnie 11 dni temu , od razu do weta i od razu było wdrożone leczenie antybiotykiem , potem odrobaczanie Adwokate bo miał wszoły , ze względu na silna biegunkę dostał rc gasrto i lakcid , została też pobrana krew , wyniki ma ok , testy FELV i FIV ujemne ,niestety nie był kastrowany Emotikon frown
I to wielkie podziękowania dla Asi z Krakowa która zrobiła mu na moja prosle wydarzenie , bo lecenie i badanie na kreskę .
I to chce tez bardzo bardzo podziękować fundacji 4 łapy za przyjecie go do siebie , ponieważ na kwarantannie nie ma az tak dobrych warunków aby mógł tam długo przebywać , a ze Dadi nie jest kociakiem lecz kilku letnim Nie kastrowanym kotem to domu w mig nie znajdzie , ale wiem ze fundacja 4 łapy zrobi wszystko aby mu znaleźć dom , odpowiedzialny dom , dziękuje WAM BARDZO :):):)
Ostatnio edytowano Śro maja 20, 2015 14:16 przez TYSKIE_MRUCZKI, łącznie edytowano 1 raz

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Wto maja 19, 2015 23:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2000 tyś. POMOCY :(

Wpis Oli Benia na fb
UWAGA!
Wiadomość skierowana jest to ludzi którzy chcieliby troszkę pomoc Justynie i troszkę odciążyć jej budżet to w Polo markecie od jutra do 26 mają jest super promocja i duża paczka różnych rozmiarów pampersow z firmy Pampers Activ baby kosztuje 34,99 zł.
Jesli ktos ma możliwość zakupić chociaż jedną paczkę w rozmiarze 4,5 lub 6 (najlepiej w rozm.6) to pewnie by to bardzo pomogło Justynie i oczywiście zwierzaczką.

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Śro maja 20, 2015 12:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV moja najukochańsza Etnusia umiera :(:

TYSKIE_MRUCZKI pisze:Pani doktor mnie podliczyła i jest ogromny dług , dług przekroczył 2000 tyś

Tzn. chodzi o dług 2 tysiące? Czy więcej? Bo z tego co jest napisane wychodzi 2 miliony, to chyba niemożliwe 8O
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

[poprzednia][następna]