Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 09, 2015 12:50 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Hej, odpisywałam wczoraj na tel ale coś z forum się potentegowało ;)
Wiedziałam, że szukasz kogoś :) Chyba nie wiele osób przychodzi na rozmowę co? Czy piszesz tylko o tych "wyjątkowych" ? Jakie to stanowisko? Asystent kogo?
Z tą kasą za prace to jest różnie - start dla młodej osoby czy osoby z doświadczeniem... bo to dwie różne rzeczy. Mój m. to jak dla mnie w ogóle gada o kosmicznych pieniądzach a pracodawcy nie robią wielkich oczu, ale się cieszą, że podaje kwotę średnią. Też bym chciała tak negocjować ;) Ale nie jestem programistą. Choć jako fotograf - kto wie, może czeka mnie wielka kariera ;d :smiech3: :mrgreen:
Ach, opowiadaj dalej o poszukiwaniu asystenta :D Lubię takie historie :)

Molinko podejrzewam że jesteś cała mama z charakterkiem taty :D Śliczna jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob maja 09, 2015 13:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Witamy dziewczynki :)

Jedna z moich córek dzisiaj się darła bo na balkon chciała ;) Słyszałam jak zawodziła jak rozmawiałam z mamą przez telefon. Ciepło sie zrobiło to moja czarna pieronica tylko by na dwór wołała ;) Bo kolorowa córka o nic nigdy nie woła tylko o jedzenie po 5 rano. A poza tym więcej jej nie słychac ;)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob maja 09, 2015 17:42 Re: Moli ♥♡ ♥♡

:1luvu: :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob maja 09, 2015 18:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob maja 09, 2015 19:15 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Hej Martuniu :1luvu: Molinka jest przeurocza :1luvu: Fajnie jest mieć takiego miziaka w domu :1luvu:

O to to, znalezienie kogoś odpowiedniego łatwe nie jest :ok: znam wielu takich o bardzo wygorowanych wymaganiach, ale na pewno ktoś odpowiedni się znajdzie :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Sob maja 09, 2015 19:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Witamy sobitnio i cieplutko :1luvu:
:201461

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob maja 09, 2015 21:17 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Ja Was witam wieczorowo i przytulam mocno.
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob maja 09, 2015 22:17 Re: Moli ♥♡ ♥♡

MonikaMroz pisze:Witamy dziewczynki :)

Jedna z moich córek dzisiaj się darła bo na balkon chciała ;) Słyszałam jak zawodziła jak rozmawiałam z mamą przez telefon. Ciepło sie zrobiło to moja czarna pieronica tylko by na dwór wołała ;) Bo kolorowa córka o nic nigdy nie woła tylko o jedzenie po 5 rano. A poza tym więcej jej nie słychac ;)

O:) Mama musi się świetnie zajmować Twoimi córkami, fajnie na pewno było usłyszeć wyjca przez tel, co? :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob maja 09, 2015 22:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:Hej, odpisywałam wczoraj na tel ale coś z forum się potentegowało ;)
Wiedziałam, że szukasz kogoś :) Chyba nie wiele osób przychodzi na rozmowę co? Czy piszesz tylko o tych "wyjątkowych" ? Jakie to stanowisko? Asystent kogo?
Z tą kasą za prace to jest różnie - start dla młodej osoby czy osoby z doświadczeniem... bo to dwie różne rzeczy. Mój m. to jak dla mnie w ogóle gada o kosmicznych pieniądzach a pracodawcy nie robią wielkich oczu, ale się cieszą, że podaje kwotę średnią. Też bym chciała tak negocjować ;) Ale nie jestem programistą. Choć jako fotograf - kto wie, może czeka mnie wielka kariera ;d :smiech3: :mrgreen:
Ach, opowiadaj dalej o poszukiwaniu asystenta :D Lubię takie historie :)

Molinko podejrzewam że jesteś cała mama z charakterkiem taty :D Śliczna jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej :)

Poszukuje asystenta kierownika restauracji i uwierzcie mi, bardzo cieżko. Nie chce kogoś z łapanki, kto nie wie podstaw o gastronomii...
Najlepsza była dziewczyna, ktora chciała sie tak dobrze zaprezentować na rozmowie ze spódniczkę miała taka krótka ze widziałam kolor jej majtek... Bez komentarza. Inteligencja tez nie grzeszyła i paznokcie miała prawie 3 cm. A CV BUJNE i idealnie wpasowujące sie w stanowisko oczywiscie :lol:
Kolejne dwie osoby w ogóle sie nie stawiły na rozmowę,a ostatni chłopak jaki przyszedł to miał doświadczenie w handlu, jak mi siebie zaprezentował to pomyslałam "za wysokie progi jak na moje nogi" i tak bez było, chciał pieniadze jakich ja nawet nie mam po 10 latach pracy w tym zawodzie :| ale tłumaczył tym ze on z Warszawy przyjechał i w Warszawie są takie wlasnie stawki. I on niżej nie zejdzie. Mysle to cześć jak czapka.
zobaczymy jakiego diabła przyniesie kolejny tydzien :P poważnie, zastanawiam sie nad zmiana ogłoszenia na bardziej proste bo napisałam dość ambitnie ogłoszenie i nie ma ludzi :201494
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob maja 09, 2015 22:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡

No to powodzenia w szukaniu :ok:
ale to fakt, ciężko jest znaleźć kogoś odpowiedniego do pracy :roll:
kiedyś na rozmowę do mnie przyszla dziewczyna prosto z imprezowania nad jeziorem, strasznie wyglądała :roll:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob maja 09, 2015 22:40 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Dziekuje kciuki sie przydadzą bo mam dość mało czasu na przeszkolenie :?
Liczę na jakiś cud, albo pójdę niech mnie sklonują, to bede miała mniej pracy :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob maja 09, 2015 22:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Dziekuje kciuki sie przydadzą bo mam dość mało czasu na przeszkolenie :?
Liczę na jakiś cud, albo pójdę niech mnie sklonują, to bede miała mniej pracy :lol:

czyli że mamy tak samo 8O
ja chciałabym tez się sklonować :smokin:
w związku z tym że jestem bardzo niemądrym człowiekiem i robię wszystko za wszystkich i nie potrafię odmawiać no więc jestem zarobiona po kokardkę a i tak nie zrobię wszystkiego bo się najzwyczajniej nie podzielę niestety :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie maja 10, 2015 9:38 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Dziekuje kciuki sie przydadzą bo mam dość mało czasu na przeszkolenie :?

klon przynajmniej wiedziałby co robić bez szklenia i chyba nie musiałabyś mu płacić :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie maja 10, 2015 11:01 Re: Moli ♥♡ ♥♡

agusialublin pisze:

w związku z tym że jestem bardzo niemądrym człowiekiem i robię wszystko za wszystkich i nie potrafię odmawiać no więc jestem zarobiona po kokardkę a i tak nie zrobię wszystkiego bo się najzwyczajniej nie podzielę niestety :evil:

Ja mam tak samo, zamiast długo tłumaczyć wolę sama to zrobić. Ale to się obróciło przeciwko mnie bo jak okazało że sobie radzę więc po co druga osoba do pomocy?
Trzeba być jednak asertywną osobą i nie wyręczać innych. Na ale "ten typ tak ma" W ostatnie pracy Pan Dyrektor tego nie docenił i właśnie zamienił mnie na nowy model czyli tą krótką spódniczkę i pstro w główce. :strach:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie maja 10, 2015 11:17 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Gosiagosia pisze:
agusialublin pisze:

Ja mam tak samo, zamiast długo tłumaczyć wolę sama to zrobić. Ale to się obróciło przeciwko mnie bo jak okazało że sobie radzę więc po co druga osoba do pomocy?
Trzeba być jednak asertywną osobą i nie wyręczać innych. Na ale "ten typ tak ma" W ostatnie pracy Pan Dyrektor tego nie docenił i właśnie zamienił mnie na nowy model czyli tą krótką spódniczkę i pstro w główce. :strach:

Cześć Marcus :piwa:
Dziewczynki ja to samo :piwa: brakuje mi asertywności :ok:
Marcus trzymam kciuki za poszukiwania, na pewno znajdzie się odpowiednią osoba :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

[poprzednia][następna]