ale jeśli nie, to prośba wielka o przedstawienie Julianka,
ma być u niego pan Jakub- to byłby jego pierwszy kot
więc prosił o porady

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marta765 pisze:Frotka wczoraj została zabrana ze schroniska, udało nam się ustalić że to była podopieczna Kotyliona.
ruru pisze:marta765 pisze:Frotka wczoraj została zabrana ze schroniska, udało nam się ustalić że to była podopieczna Kotyliona.
Super! Wróciła do właściciela?
AgnieszkaH. pisze:
Dzisiaj do lokalu przywiozłam koteczkę Rosę. Kicia została przez nas wy adoptowana ponad półtora roku temu i kilka dni temu znalazła się w schronisku. Pan, który ja adoptował nie odpowiada na telefony, a gdy pojechałam pod adres zamieszkania okazało się, że minimum trzy miesiące temu wyprowadzili się i mieszkanie stoi puste. na szczęście Rose ktoś odwiózł do schroniska i dzięki czipowi znów trafiła do nas. Będziemy musieli kiciuni znaleźć nowy, odpowiedzialny dom, mam nadzieję że już na stałe.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AgnieszkaH. pisze:
Dzisiaj do lokalu przywiozłam koteczkę Rosę. Kicia została przez nas wy adoptowana ponad półtora roku temu i kilka dni temu znalazła się w schronisku. Pan, który ja adoptował nie odpowiada na telefony, a gdy pojechałam pod adres zamieszkania okazało się, że minimum trzy miesiące temu wyprowadzili się i mieszkanie stoi puste. na szczęście Rose ktoś odwiózł do schroniska i dzięki czipowi znów trafiła do nas. Będziemy musieli kiciuni znaleźć nowy, odpowiedzialny dom, mam nadzieję że już na stałe
ruru pisze:lilian08 pisze:Czyżby Cień?
wygrałaś![]()
![]()
![]()
możesz dostać kotka![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 94 gości