Anna61 pisze:A osłonowe maty bambusowe założone Marysiu?
Chciałabym zobaczyć iny sąsiadekgdy je zobaczą.
Niestety, ale jeszcze nie dojechały

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:A osłonowe maty bambusowe założone Marysiu?
mb pisze:Anna61 pisze:A osłonowe maty bambusowe założone Marysiu?
Niestety, ale jeszcze nie dojechały
mb pisze:
Deszcz bardzo by się przydał. Jest strasznie sucho
mb pisze:Ja też podlewałam ten nasz trawniczek, żeby trawa była sztywniejsza, bo inaczej trudno byłoby ja ściąć.
Anna61 pisze:mb pisze:Jak sprawy mieszkaniowe i sąsiadkowe?
mb pisze:Anna61 pisze:mb pisze:Jak sprawy mieszkaniowe i sąsiadkowe?
Cóż, działam jak burza![]()
Najważniejsze sprawy mam już dopięte na ostatni guzik, załatwiam jeszcze formalności i wygląda na to, że za dokladnie 5 tygodni będziemy już po pierwszej nocy spędzonej w nowym mieszkaniu![]()
Sąsiadki nadal o niczym nie wiedzą - będzie szok totalny.
wiesiaczek1 pisze:mb pisze:Anna61 pisze:mb pisze:Jak sprawy mieszkaniowe i sąsiadkowe?
Najważniejsze sprawy mam już dopięte na ostatni guzik, załatwiam jeszcze formalności i wygląda na to, że za dokladnie 5 tygodni będziemy już po pierwszej nocy spędzonej w nowym mieszkaniu![]()
ooooooooooooooooooo?
a czy tam będzie trawka
mb pisze:Anna61 pisze:mb pisze:Jak sprawy mieszkaniowe i sąsiadkowe?
Anna61 pisze:mb pisze:Anna61 pisze:mb pisze:Jak sprawy mieszkaniowe i sąsiadkowe?
Ale tempo Marysiu!![]()
![]()
Ciekawe jakie będzie to Twoje nowe mieszkanko, byłam w tym, byłam w poprzednim, to może kiedyś.....![]()
Powodzenia Marysiu w załatwianiu tego wszystkiego, bo to koszmar, ja do tej pory jeszcze na pudłach jestem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 45 gości