Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego ludzia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 05, 2015 11:24 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Jak np. o pluciu przez lewe ramię? ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto maja 05, 2015 11:45 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Nie, ja całkiem poważnie.Maluchy są delikatne, trzeba im masować brzuszki, wycierać pupy ciepłym, mokrym wacikiem, to takie oczywiste, ale wiele już czytałam wątków, gdzie było "ratunku, co zrobić z kocimi oseskami".Nadal wiele osób uśmierca koty podając paracetamol, chociażby.Każda okazja jest dobra, aby "przemycać" różne informacje, zwłaszcza na poczytnych wątkach.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto maja 05, 2015 12:24 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Ach, te małe kocie ogonki sterczące jak antenki :) Pyycha :)
Mam nadzieję, że szczęście ich w życiu nie opuści. Na razie dobrze trafiły, maluchy kochane, oby znalazły dobre domki :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto maja 05, 2015 15:58 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Do szukania domków jeszcze chwila, ale już mi to sen z oczu spędza :roll:
Mam nadzieję, że szybko pójdą na swoje.

ewar pisze:Nie, ja całkiem poważnie.Maluchy są delikatne, trzeba im masować brzuszki, wycierać pupy ciepłym, mokrym wacikiem, to takie oczywiste, ale wiele już czytałam wątków, gdzie było "ratunku, co zrobić z kocimi oseskami".Nadal wiele osób uśmierca koty podając paracetamol, chociażby.Każda okazja jest dobra, aby "przemycać" różne informacje, zwłaszcza na poczytnych wątkach.

Ja się nie czuję na siłach edukować ludzi, ani takiej potrzeby nie mam ;)

Takich wątków jest i tak mnóstwo.
Kto będzie chciał, to znajdzie.
A i tak pewnie nie będzie miał czasu i chęci szukać, więc założy nowy, na którym natychmiast zostanie mu udzielony milion odpowiedzi w znakomitej ilości sprzecznych lub co najmniej absurdalnych :twisted: Dostanie prikaz zmiany weta i zostanie objechany za niesłuchanie jedynych słusznych forumowych rad.

Na dzień dzisiejszy mogę jedynie wyrazić zdziwienie, że ludzie mają problem z odróżnieniem płci u małych kociąt :roll:
Toż to wystarczy takiego delikwenta odsikać i jak się dostanie w oko - to już wiadomo, że chłopak :twisted:

OKI

Post » Wto maja 05, 2015 21:21 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

L-kotki oddały dziś honorowo krew na egzamin.
No powiedzmy, jedno bardziej honorowo, drugie mniej :twisted:
Oba zdały z wynikiem poprawnym :ok:
Oba kotki mają czerwonych krwinek w nadmiarze i ciut mało potasu, ale nie są to znaczne przekroczenia, więc pewnie sobie poradzimy.
Następnym razem szarpnę się na rozmazy na wszelki...
Leukogramy mają prawidłowe, a wątroby i nery pracują na piątkę i to jest to, co mnie cieszy najbardziej :ok:
Landzik znowu sobie węzły wyhodował, ale jestem zdania, że to wyłącznie po to, żeby mieć bardziej kocurzy łeb :twisted:
I nie będę głośno mówić, że prędzej to na drugi podbródek wygląda :roll:

Lea waży 4,3 a Landzik jedyne 4,9 kilosa :twisted:
Dzieci... ;)
Komisyjnie ustalono (tzn. Komisja przytaknęła), że Lea musiała mieć jakiego rexa w przodkach i stąd wibrysy występują w ilości 2,5 :lol:

Cioci ZuzCat jak zwykle dziękujemy za transport i towarzystwo :1luvu:

I zaraz ją będziemy wykorzystywać ponownie, bo Mimirek coś nieswój :roll:
Nigdy nie wolno chwalić dzieci, że zdrowe :!:
Mam nadzieję, że to tylko przeżarcie :?

OKI

Post » Wto maja 05, 2015 21:37 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Mirmirek zrzygaj się elegancko mamci na biust z głośnym beknięciem, co?
Proszę się nie śmiać z Landomisia - jak on ma sobie powagi dodać, e? Cylindra nie założy, to chociaż baczki podkreśli :smokin:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto maja 05, 2015 22:38 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

On się właśnie zrzygał, tylko w biust nie trafił :P
Wygląda na to, że jednak przeżarcie :roll:

OKI

Post » Śro maja 06, 2015 18:45 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Jak brzuchale i qupale :kitty:?

ZuzCat

Od: Pon sie 23, 2010 11:15

Post » Śro maja 06, 2015 20:12 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Dziękujemy, odsrywamy zaległości :roll:
Sąsiedzi zaraz jakiś TOZ na mnie napuszczą :twisted:
W wolnych chwilach zaczynamy szaleć po klatce ;)
Samopoczucie ewidentnie dziś dopisuje całej trójce :)

ewar, przesadziłaś! 8O
Paka z posłankami jest mega!
A posłanko dla Taci prześliczne :1luvu:
Ogromne dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jutro postaram się trochę fotek porobić, bo dziś pół dnia nie było mnie w domu i wszystko robię z wywalonym ozorem na tempa, żeby brzdące zjadły.
Listonosz mnie w drzwiach złapał w ostatniej chwili przed wyjściem :ok:

OKI

Post » Śro maja 06, 2015 20:18 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Rozumiem, że gnoje mają płucka zdrowe :twisted: ?

alix76

Post » Śro maja 06, 2015 20:19 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Zdecydowanie :roll:

OKI

Post » Śro maja 06, 2015 20:27 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Cieszę się, że paczka dotarła, mam nadzieję, że kotom posłanka się spodobają.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro maja 06, 2015 20:35 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Mi się podobają :1luvu:
Co do kotów to jeszcze nie wiadomo - na razie jest awantura o miejsce w kartonie :lol:

OKI

Post » Śro maja 06, 2015 20:36 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

:ok: karton się podoba :ok:

alix76

Post » Śro maja 06, 2015 21:03 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Bo karton przyszedł wypaśny - wszystkie by się zmieściły chyba 8O

Dzieciarnia szaleje na kożuszku :ok:

OKI

[poprzednia][następna]