Miraclle pisze:
Dziękuję![]()
![]()
![]()
Moniś Tofiś kocha się prażyć![]()
![]()
![]()
![]()
Jak leży w słoneczku to pachnie później prażonymi orzeszkami, daję słowo![]()
Jak żył na ulicy też kochał słoneczko, nieraz w upały leżał w okienku piwnicznym i prażył ciałko
Tofiś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:
Dziękuję![]()
![]()
![]()
Moniś Tofiś kocha się prażyć![]()
![]()
![]()
![]()
Jak żył na ulicy też kochał słoneczko, nieraz w upały leżał w okienku piwnicznym i prażył ciałko
mir.ka pisze:
Tofiśprażony orzeszek
shira3 pisze:To prawda, kocie ciałko tak właśnie pachnie po słońcu. Piękne fotki
Kotina pisze:Basiu, ale piękne fotki kotełków na słonku![]()
![]()
A Dzulki kamuflaż nie do końca udany, ale widac, że sunieczka sie starała![]()
Miraclle pisze:mir.ka pisze:
Tofiśprażony orzeszek
![]()
![]()
![]()
jeszcze kiedyś go zjem
![]()
mir.ka pisze:
smacznego
Miraclle pisze:Cześć Cioteczki![]()
![]()
![]()
![]()
Moje dolegliwości pęcherzowe ustąpiły jakiś czas temu ale jeszcze do wczoraj jadłam tab. z żurawiną. Dziś już nie, bo jutro wybieram się na badania krwi. Przy aldosteronie niemożna dobę przed pić ani zażywać nic moczopędnego. Ogólnie mam stracha przed tymi badaniami, bo to hormony nadnerczy. Jak coś wyjdzie nie halo to nie będzie dobrze.
Miałam mały problem, bo dwie przychodnie nie robią takich badań, dopiero w trzeciej, a to i tak płatne. Żeby zdobyć skierowanie na nie, nie wiem co musiałabym zrobić![]()
Panie laborantki zazwyczaj jak widziały SHBG to robiły wielkie oczy i pytały "a co to takiego"
W sumie muszę zbadać 6 hormonów i wit D3 ,250 zł nie moje, ale jak mus to mus.
Tyle o mnie![]()
Futerka miewają się dobrze.
Psocą![]()
Bardzo psocą i dużo leżingują na parapecie, słoneczko to jest to![]()
Ostatnia atrakcja to kopary![]()
![]()
mam je przed blokiem, na wprost okien. Wymieniają wymienniki ciepła i rozkopują wszystko w okolicy, a koteczki ciekawskie obserwują.
Psinka ma mały problem z wychodzeniem, bo wszystko od klatki zagrodzone, ale psinka sprytna i zawsze gdzieś sobie znajdzie lokalizację na toaletkę![]()
![]()
Wczoraj tez panienka była kąpana
Miraclle pisze:
mir.ka pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
żeby wyniki były dobre
teraz to chyba wszędzie takie wykopki robią, obok mnie na osiedlu wymieniają co i wod-kan , ludzie z klatek nie mogą wychodzić nie mówiąc o zwierzakach
Dzulka biedna to chyba teraz często będzie kapana
MonikaMroz pisze:To ja poprosze wykąpaną Dzuliettę na fotkach![]()
A co
Hej Basiulka
Atta pisze:Hmmmm.. nasza nie daje sie co prawda wąchaćale Mikołaj pachniał cudnie, jego brzusio po spanku miało taki kojący zapach.. Orzeszkami to mi żaden kot jeszcze nie zalatywał, ale moze to i lepiej bo by ślinka skapywała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Del i 129 gości