Z Fuksika to już kawał chłopaka

Biedactwo z kotkami jak z dziećmi, może masaż dziąsełek pomorze

Moderator: Estraven
Miraclle pisze:Cześć Mireczko![]()
![]()
![]()
Z Fuksika to już kawał chłopakajest taki rozkoszny, słodziak
![]()
![]()
![]()
Biedactwo z kotkami jak z dziećmi, może masaż dziąsełek pomorze
klaudiafj pisze::) Czy kotki mają gryzaczki?
Bardzo jest malusi, jak sobie radzi z chodzeniem? Już trzyma się na lapkach?
klaudiafj pisze:A jednak jest - http://i-zoologiczny.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_7abbc73522d6e6739eb5b302ebc29640.jpg
Gryzaczek dla kota - widziałam to ostatnio i nie wiedziałam do czego ta glizda ma służyć
A co znaczy, że drapie się po łepku? Tak normalnie, czy trochę za bardzo?
klaudiafj pisze:To jest taka "glizda" jak na obrazku, myślę, że trzeba by nią próbować zabawić malca jak palcem i zacznie ją gryźć.
Źle butlę dajesz ..![]()
A ma twarde pazurki czy miękkie jeszcze? Nakarm go - i wyściskaj ode mnie
klaudiafj pisze:Hmm a jakby mu obciąć? Choć to może być ryzykowne, nie wiadomo gdzie nerw się kończy...
Musisz wytrzymać Mamusiu - tak jest z tymi dziećmi - mama kocia paznokci nie obcina a i ludzkie dzieci są nie mniej ostre - mój brat mojej mamie to prawie sutek odgryzł jak był niemowlakiem oczywiście ;p
Moli25 pisze::201441 ja dziś planuje manicure dla Molki, ale u niej widać wszystko dokładnie, a u Fuksika tylko różowe się rzuca w oczkauroczy maluch
co najmniej dziwny ten gryzakinstrukcje obsługi trzeba by było ogarnąć bo to przekracza poza granice mojej wyobraźni
![]()
Cześć Wesoła Załogo !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 915 gości