Kociaki skończyły siedem tygodni, to już całkiem fajne kotki

Rozrabiają. Roznoszą kojec. Znaczy się norma

Nastał czas kontrolowanej wolności i kociaki cieszą się z możliwości szerszego zwiedzania domu, a potem oczywiście jest bunt jak trzeba wrócić do kojca
Matka ma z lekka w nosie swoje podrośnięte dzieci, więc pożerają wielkie ilości mięsa. Rozmoczone chrupki tez moga być, suche służą wyłącznie do zabawy w hokeja...
No to lecim ze zdjęciami

Najpierw lilaki
Bajgiel
najbardziej przebojowy kociak w miocie. Odważny, ciekawski, mruczący, wszędobylski. Pierwszy uznał, ze zmiotka do zamiatania to element zabawy (tiaaaa

) a nie jakiś straszny potwór. Fajnie, ze będzie miał większośc dnia człowieka dla siebie

Biskwit
choć bardzo podobny, to jednak inny. Delikatniejszy chłopczyk ze zdziwioną minką. On woli głaskanie na spokojnie, ale piórka kocha tak samo jak wszyscy

Brioszka
bułeczka

Najcięższa w miocie nadal. Fajna zrównoważona kotka. Do pobawienia, do pogłaskania, a nie ma przynajmniej pstro w głowie jak szylkretowa siostra

Lilaki są zarezerwowane już.
No to teraz nadal wolna parka.
Biszkopt.
Ulubiony kociak córki, a i ja lubię na niego patrzeć

Biszkopt nadal nie dał się przekonać, że zmiotka nie gryzie <rotfl> Za to ślicznie mruczy, ma wygląd małego, słodkiego, okrągłego misia. Albo kremowego ptysia

Bakalia
tak
od czego by tu zacząć
Jest przekochana, słodka, śliczna, ciekawska. Ale też charakterna, zaradna, uparta, sprytna. Biega, skacze, zaczepia, mała torpeda. JEDYNA skutecznie próbuje nawiać z kojca. Reszta czasem usiłuje robić podkop, ale do ich małych rozumków nie wpadł pomysł wspinania się. Bakalii wpadł zanim dobrze dupkę z ziemi podniosła. Pierwsza i jedyna nawiała z niskiego kojca. Pierwsza i jedyna z wysokiego. Pierwsza i jedyna z wysokiego zabezpieczonego... Dziś rano znów dorabiałam kolejne zabezpieczenia, ciekawe czy jak wrócę do domu znajdę ja w kojcu, czy na krześle patrząca na mnie z miną "a nie mówiłam?!" uwielbiam jej okrągłe oczka, krótkie ciałko, krem na łapkach

Coś na minus?? Boi się odkurzacza