Tulinek ,czyli kot, który...DO ZAMKNIĘCIA wątek, nie kot :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 21, 2015 17:05 Re: Tulinek ,czyli kot, który..bazarujemy dla Kłaczka

ale cicho siedzicie jak te myszki pod miotłą , nawet kot nie wyczaił :ryk:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto kwi 21, 2015 17:18 Re: Tulinek ,czyli kot, który..bazarujemy dla Kłaczka

Tulinek prosi o pomoc dla naszej forumowiczki, której spalił się dom , kto może wspomóc Bern, dawny nick, pod którym i ja pamiętam Ją to Wania71, zapraszamy -tutaj wątek :

Obrazek Obrazek Obrazek

viewtopic.php?f=1&t=168513

alessandra

Post » Wto kwi 21, 2015 20:48 Re: Tulinek ,czyli kot, który..pomóżmy Bern str. 16

Zdecydowanie popieram bo dzięki Wani całe morze kotów udało się wyratować z Orzechowców :ok: :ok: :ok:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Śro kwi 22, 2015 7:37 Re: Tulinek ,czyli kot, który..pomóżmy Bern str. 16

Tulinku Kochany, dzięki Tobie dowiedzieliśmy się o tej ogromnej tragedii...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw kwi 23, 2015 19:07 Re: Tulinek ,czyli kot, który..bazarujemy dla Kłaczka

alessandra pisze:Tulinek prosi o pomoc dla naszej forumowiczki, której spalił się dom , kto może wspomóc Bern, dawny nick, pod którym i ja pamiętam Ją to Wania71, zapraszamy -tutaj wątek :

Obrazek Obrazek Obrazek

viewtopic.php?f=1&t=168513

Wiesz Tulinku, że tam 16 kotów nie bardzo ma się gdzie podziać? Do tego jeszcze dwa psy. :(
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Pt kwi 24, 2015 10:00 Re: Tulinek ,czyli kot, który..pomóżmy Bern str. 16

Jutro ruszamy z Kłaczkiem po ratunek do Warszawy, do Agnieszki Neski. Oby się udało :ok: :ok: :ok:
Bardzo na to liczymy, choć sytuacja jest poważna :(

Z tej okazji zapraszamy na przepiękny kiermasz dla kociar zorganizowany przez przyjaciółkę ślepaczków, Monikę :D :D :D
https://www.facebook.com/events/1437700 ... 129845887/
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon kwi 27, 2015 15:49 Re: Tulinek ,czyli kot, który..pomóżmy Bern str. 16

michalinadzordz pisze:Dziewczyny do Warszawy nie udało Wam się zdążyć... Boję się, że i mnie się nie uda :(

Kocia awaria w schronisku w Czartkach! BARDZO BARDZO PILNIE POTRZEBNY DT!

Obrazek

To jest kocurek nazwany roboczo Garfieldem. Trafił w marcu do schroniska w Czartkach. Został znaleziony pod samochodem, siedział spokojnie, bezwolnie, było mu wszystko jedno. Jest już starszym kotkiem, całkowicie oswojonym, którego ktoś się najprawdopodobniej pozbył. Jest okropnie zabiedzony. Niestety w schronisku nie ma możliwości diagnozowania ani leczenia kocurka. Może dostać co najwyżej ogólny antybiotyk. Wśród tylu zwierząt po prostu nikt nie da rady poświęcić mu tyle czasu i opieki ile potrzebuje.
Aktualnie nie mogę kocurkowi pomóc, mogę jedynie puścić w świat wiadomość, że on tam czeka. Na co? W schronisku pewnie na nic, ale może w czyimś domu mógłby czekać na głaskanie, opiekę i odrobinę miłości na stare lata.
Kocurek jest wykastrowani i bardzo kocha ludzi. Bardzo prosimy o udostępnienia i dom dla staruszka! W schronisku znika - nie chce jeść a jego kondycja się pogarsza. Jedyną szansą jest stały dom!
Kocurka mogę dowieźć do Wrocławia 4 lub 5 maja, ew. 1-3 maja do Łodzi.

Kontakt do mnie przez forum, tel. 791053332, e-mail:michasiab@op.pl

alessandra

Post » Pon kwi 27, 2015 19:41 Re: Tulinek ,czyli kot, który..pomóżmy Bern str. 16

alessandra pisze:
michalinadzordz pisze:Dziewczyny do Warszawy nie udało Wam się zdążyć... Boję się, że i mnie się nie uda :(

Kocia awaria w schronisku w Czartkach! BARDZO BARDZO PILNIE POTRZEBNY DT!

Obrazek

To jest kocurek nazwany roboczo Garfieldem. Trafił w marcu do schroniska w Czartkach. Został znaleziony pod samochodem, siedział spokojnie, bezwolnie, było mu wszystko jedno. Jest już starszym kotkiem, całkowicie oswojonym, którego ktoś się najprawdopodobniej pozbył. Jest okropnie zabiedzony. Niestety w schronisku nie ma możliwości diagnozowania ani leczenia kocurka. Może dostać co najwyżej ogólny antybiotyk. Wśród tylu zwierząt po prostu nikt nie da rady poświęcić mu tyle czasu i opieki ile potrzebuje.
Aktualnie nie mogę kocurkowi pomóc, mogę jedynie puścić w świat wiadomość, że on tam czeka. Na co? W schronisku pewnie na nic, ale może w czyimś domu mógłby czekać na głaskanie, opiekę i odrobinę miłości na stare lata.
Kocurek jest wykastrowani i bardzo kocha ludzi. Bardzo prosimy o udostępnienia i dom dla staruszka! W schronisku znika - nie chce jeść a jego kondycja się pogarsza. Jedyną szansą jest stały dom!
Kocurka mogę dowieźć do Wrocławia 4 lub 5 maja, ew. 1-3 maja do Łodzi.

Kontakt do mnie przez forum, tel. 791053332, e-mail:michasiab@op.pl

Trzeba zatem Garfielda podrzucać.
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Wto kwi 28, 2015 11:59 Re: Tulinek ,czyli kot, który..Garfield pilnie szuka dt/tdt.

michalinadzordz pisze:
Dzisiaj trochę dobrych wiadomości.

Po pierwsze Garfield w tym tygodniu pojedzie do stałego domu w Łodzi. Adopcja bez pośrednictwa mojego ani grupy Neko, tylko do znajomej Pani właścicielki schroniska, która podobno jest kociarą z prawdziwego zdarzenia i bierze na siebie jego leczenie :)

Pozdrawiamy! :kotek:

Dzięki za bardzo dobre wieści, Michasiu :ok: :piwa:

alessandra

Post » Wto kwi 28, 2015 12:04 Re: Tulinek ,czyli kot, który..czymamy kciuki za kolegów !

Czymamy wielgaśne kciuki za kolegów, co to im musi siem poszczęscić i wydobrzeć tez muszą , bo my bardzo tego pragniemy i dobre myśli ślemy

I dla Kłaczka u Cioci jerzykówki,
I dla Garfielda, co już o nim Ciocia Michasia dobra wiadomośc przyniosła,
I dla Rubinka, co dochodzi po operacji oczka i ząbków
I dla tych kotków, co to na wsparcie czekają, aby już było dobrze i oczka sie goiły
I ... w ogóle :D
Tuliś

alessandra

Post » Wto kwi 28, 2015 22:09 Re: Tulinek ,czyli kot, który..czymamy kciuki za kolegów !

Tulisiu, a za koleżanki to nie???
W Wietrznie na pomoc też czekają koleżanki a jedna to już nawet znikła bo się nie mogła doczekać pomocy :(
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Śro kwi 29, 2015 11:33 Re: Tulinek ,czyli kot, który..czymamy kciuki za kolegów !

Modjeska pisze:Tulisiu, a za koleżanki to nie???
W Wietrznie na pomoc też czekają koleżanki a jedna to już nawet znikła bo się nie mogła doczekać pomocy :(

dla dziewczyn to serca mamy, bo z babami czeba delikatniej i z uczuciem Tuliś

co się stało ?-idę poczytać ...

alessandra

Post » Śro kwi 29, 2015 14:49 Re: Tulinek ,czyli kot, który..czymamy kciuki za kolegów !

no to już przyjszła ta wiosna i se wiosennie Wam życzę miłej majófki , cobyśta wypoczeli i humora mieli dobrego i żeby było fszytskim miło,a najwięcej kotomT.

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

alessandra

Post » Pon maja 04, 2015 16:35 Re: Tulinek ,czyli kot, który..majówka :-)

o..o przytkało siem coś czy jak? :roll: wlazuje tu jeszcze kto? -starzy pojechali to do kota nikt nie zagląda, ech...
Sie teraz Duża bendzie chwalić, to może siem znów odetka :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

alessandra

Post » Pon maja 04, 2015 17:00 Re: Tulinek ,czyli kot, który..majówka :-)

a to Niki bez zębów -lepiej wygląda niż z tym jednym kasownikiem :mrgreen:
Obrazek

ale je dalej strasznie flejowato :wink:
Obrazek

ObrazekObrazek

alessandra

[poprzednia][następna]