wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 22, 2015 9:18 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

Na razie Dream będzie musiał iść na tzw.tymczas. Do 2 tyg. od znalezienia, jego właściciel ma prawo go odebrać. Dopiero po 2 tyg.może iść do adopcji. Także najpierw dostaniesz umowę o dom tymczasowy, a po 14 dniach od znalezienia, przychodzisz przepisać umowę na dom stały i kot jest Twój.
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

Post » Śro kwi 22, 2015 9:30 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

mamamariana pisze:Być może mnie uda się podjechać, ale dopiero przed 15ta. Dziś wieczorem potwierdzę!

ok, ja też przyjadę o podobnej porze . Jeśli nie dasz rady to zostawię u Pani doktor i już.
Obrazek Obrazek

He-La

Od: Nie mar 22, 2015 18:54

Post » Śro kwi 22, 2015 9:33 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

mamamariana pisze:Na razie Dream będzie musiał iść na tzw.tymczas. Do 2 tyg. od znalezienia, jego właściciel ma prawo go odebrać. Dopiero po 2 tyg.może iść do adopcji. Także najpierw dostaniesz umowę o dom tymczasowy, a po 14 dniach od znalezienia, przychodzisz przepisać umowę na dom stały i kot jest Twój.

rozumiem :) czytałam i słyszałam o tym ;) ważne żeby zaczął normalnie jeść :) a i czy jak biorę go na tymczas to coś płacę jak przy adopcji? bo nie wiem czy brać pieniądze w razie czego :P
ObrazekObrazek
Czaruś [*] Porsche [*] Naktis [*] Burasek [*] Gaja [*] Karla [*]

kociarkowaaaa

Od: Czw cze 26, 2014 17:48

Post » Śro kwi 22, 2015 18:25 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

Wcięło ogłoszenie Rudzika co się stało? pojechał do dt? właściciel się znalazł? nowi wynajmujący powiedzieli, że mogę mieć nawet 4 koty byle by nie brudziły :D
ObrazekObrazek

kociarkowaaaa

Post » Śro kwi 22, 2015 18:45 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

kociarkowaaaa pisze:Wcięło ogłoszenie Rudzika co się stało? pojechał do dt? właściciel się znalazł? nowi wynajmujący powiedzieli, że mogę mieć nawet 4 koty byle by nie brudziły :D

no to trafiłaś na wyjątkowych ludzi :201494
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Śro kwi 22, 2015 19:07 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

wiesiaczek1 pisze:no to trafiłaś na wyjątkowych ludzi :201494

oni są bardzo ale to bardzo mili :P dzisiaj dostałam już klucze mimo, że umowę podpisaliśmy od maja i oni chcą żebym już się wprowadzała :D
tylko co z Dremem per Rudzik? :(
ObrazekObrazek

kociarkowaaaa

Post » Śro kwi 22, 2015 19:41 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

kociarkowaaaa pisze:Wcięło ogłoszenie Rudzika co się stało? pojechał do dt? właściciel się znalazł? nowi wynajmujący powiedzieli, że mogę mieć nawet 4 koty byle by nie brudziły :D

A gdzie widziałaś ogłoszenie Dreama? Bo ja nie widziałam w ogóle.
Co do opłaty, to ciężko się wypowiadać, bo sprawy finansowe są poza Wolontariuszami, nie chciałabym wprowadzić w błąd, więc może lepiej wziąć kasę na wszelki wypadek.
Obrazek

mamamariana

Post » Śro kwi 22, 2015 19:42 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

He-La pisze:
mamamariana pisze:Być może mnie uda się podjechać, ale dopiero przed 15ta. Dziś wieczorem potwierdzę!

ok, ja też przyjadę o podobnej porze . Jeśli nie dasz rady to zostawię u Pani doktor i już.

Będę na pewno , myślę ,że nawet 0 14:30.
Obrazek

mamamariana

Post » Śro kwi 22, 2015 20:58 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

Please, dziewczyny, zobaczcie jak LEWiatan, czy zaczął jeść
i ew. gdyby udało się kilka fotek dziabotnąć- napiszę mu ogłoszenie
i jeszcze, koleżanka ma fartuchy, długie laboratoryjne, do przekazania,
proszę spytajcie czy by się przydały w schronisku
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro kwi 22, 2015 21:26 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

Ja też będę z He-La. Czy ktoś pamięta małego dzikiego ocelocika ( był w dwupaku z czarną Pumą). Mam wieści z domku, zrobił się z niego miziak, brzuszek wywala do głaskania. A takim był małym wściekłym kotkiem:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro kwi 22, 2015 21:29 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

magicmada pisze:Ja też będę z He-La. Czy ktoś pamięta małego dzikiego ocelocika ( był w dwupaku z czarną Pumą). Mam wieści z domku, zrobił się z niego miziak, brzuszek wywala do głaskania. A takim był małym wściekłym kotkiem:)

No pewnie,że pamiętam. Prawie poświęciłaś palce,żeby je doswoić :)
Obrazek

mamamariana

Post » Czw kwi 23, 2015 8:47 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

mamamariana pisze:A gdzie widziałaś ogłoszenie Dreama? Bo ja nie widziałam w ogóle.
Co do opłaty, to ciężko się wypowiadać, bo sprawy finansowe są poza Wolontariuszami, nie chciałabym wprowadzić w błąd, więc może lepiej wziąć kasę na wszelki wypadek.

ok znalazłam jest nadal tylko jest wpisany jako kotka i dlatego nie znalazłam szukając kocura :strach:
http://www.schronisko-lodz.pl/index.php ... s&id=29461
ObrazekObrazek

kociarkowaaaa

Post » Czw kwi 23, 2015 9:03 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

jeśli ten Rudzik-Dream to taki duuuuży rudy, to wczoraj poszedł do domu
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw kwi 23, 2015 10:41 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

DreamRudzik poszedł do DT czy może znalazł się właściciel?
Obrazek Obrazek

He-La

Od: Nie mar 22, 2015 18:54

Post » Czw kwi 23, 2015 11:04 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

He-La pisze:DreamRudzik poszedł do DT czy może znalazł się właściciel?

raczej na bank to nie dt, widziałam się wczoraj z Panią Mariolką, powiedziała tylko, że "poszedł do domu"
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]