Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamamariana pisze:Być może mnie uda się podjechać, ale dopiero przed 15ta. Dziś wieczorem potwierdzę!
mamamariana pisze:Na razie Dream będzie musiał iść na tzw.tymczas. Do 2 tyg. od znalezienia, jego właściciel ma prawo go odebrać. Dopiero po 2 tyg.może iść do adopcji. Także najpierw dostaniesz umowę o dom tymczasowy, a po 14 dniach od znalezienia, przychodzisz przepisać umowę na dom stały i kot jest Twój.
kociarkowaaaa pisze:Wcięło ogłoszenie Rudzika co się stało? pojechał do dt? właściciel się znalazł? nowi wynajmujący powiedzieli, że mogę mieć nawet 4 koty byle by nie brudziły
wiesiaczek1 pisze:no to trafiłaś na wyjątkowych ludzi
kociarkowaaaa pisze:Wcięło ogłoszenie Rudzika co się stało? pojechał do dt? właściciel się znalazł? nowi wynajmujący powiedzieli, że mogę mieć nawet 4 koty byle by nie brudziły
He-La pisze:mamamariana pisze:Być może mnie uda się podjechać, ale dopiero przed 15ta. Dziś wieczorem potwierdzę!
ok, ja też przyjadę o podobnej porze . Jeśli nie dasz rady to zostawię u Pani doktor i już.
magicmada pisze:Ja też będę z He-La. Czy ktoś pamięta małego dzikiego ocelocika ( był w dwupaku z czarną Pumą). Mam wieści z domku, zrobił się z niego miziak, brzuszek wywala do głaskania. A takim był małym wściekłym kotkiem:)
mamamariana pisze:A gdzie widziałaś ogłoszenie Dreama? Bo ja nie widziałam w ogóle.
Co do opłaty, to ciężko się wypowiadać, bo sprawy finansowe są poza Wolontariuszami, nie chciałabym wprowadzić w błąd, więc może lepiej wziąć kasę na wszelki wypadek.
He-La pisze:DreamRudzik poszedł do DT czy może znalazł się właściciel?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 64 gości