Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 20, 2015 18:59 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Moje w labiryncie mają zwykłą karmę pomieszaną ze smaczkami i nie narzekają.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon kwi 20, 2015 19:03 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

No, a Wyście mnie ostrzegały :/ Ale koty to przeczytały i mi powiedziały -

"My bendziemy jeść te smakołyki tylko po jedzeniu, na deser, przecież wiemy, że najpierw pożywne jedzenie trzeba zjeść a cukierki potem!" i ja im uwierzyłam :201422

Ewuś, ja też tak robiłam to moje koty łapą odrzucały karmę i wyjadały smakołyki i musiałam sprzątać :|

Teraz mają jeszcze pełne talerzyki z shebą z rana :?
Ostatnio edytowano Pon kwi 20, 2015 19:20 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon kwi 20, 2015 19:07 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:No, a Wyście mnie ostrzegały :/ Ale koty to przeczytały i mi powiedziały -

"My bendziemy jeść te smakołyki tylko po jedzeniu, na deser, przecież wiemy, że najpierw pożywne jedzenie trzeba zjeść a cukierki potem!" i ja im uwierzyłam :201422

Ewuś, ja też tak robiłam to moje koty łapą odrzucały karmę i wyjadały smakołyki i musiałam sprzątać :|

Teraz mają jeszcze pełne talerzyki z shebą z rana :?

Dziś był Felix - saszetka na pół dla obu. Jeszcze resztki zostały.
Wczoraj zjadły dwie saszetki Sheiby po jednej na łepek.
Czyli u was w labiryncie musi być sama karma i nie ma zmiłuj.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon kwi 20, 2015 19:16 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Witamy :)
U nas nie ma labiryntu. Przysmaczki są raz na jakiś czas bo ja zapominam :oops: Za to na Smillę rzucają się teraz jak wariatki. Szczególnie Amy. Ale ona to na wszystko się rzuca na wet na suchego KitKeta :?
Dostała dzisiaj Cosme tuńczyka bo Felix jej coś nie podchodzi. Nad Felixem to ona musi pomyśleć ale niestety nigdy nie zdąży bo ostatnio Mili wciąga i swoją i jej porcję zanim Amy zdąży w ogóle "pomyśleć" :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon kwi 20, 2015 19:25 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Moniś jakbyś miała taką Kitulę to ona by Ci nie pozwoliła za pomnieć o smakołykach, ona nawet zmarłego obudzi i do szału doprowadzi :mrgreen:

Ewo, chyba tak trzeba będzie zrobić :) Trudno :/ A smakołyki tylko od czasu do czasu :)

klaudiafj

Post » Pon kwi 20, 2015 19:34 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Moniś jakbyś miała taką Kitulę to ona by Ci nie pozwoliła za pomnieć o smakołykach, ona nawet zmarłego obudzi i do szału doprowadzi :mrgreen:

Mam Milunie i ona nie da mi zapomnieć że trzeba jej dac mokre ;)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon kwi 20, 2015 21:29 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Moje panny też marudzą ostatnio przy musach i saszetkach, natomiast nie może jedzonko długo poleżeć bo Hugo tylko czycha i wetnie wszystko aż miski czyste i nie muszę myć. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon kwi 20, 2015 21:30 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Dobrze Gosiu :ok: Przynajmniej nie wyrzucasz z ciężkim bólem serca jak ja ;p

klaudiafj

Post » Pon kwi 20, 2015 21:36 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Dobrze Gosiu :ok: Przynajmniej nie wyrzucasz z ciężkim bólem serca jak ja ;p

Nie wyrzucam ale Hugo niedługo pęknie. :kotek: :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon kwi 20, 2015 22:09 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

hehe :D

Chciałam się dowiedzieć co to ta Hiacynta ;p i się dowiedziałam: "brytyjski serial, którego główna bohaterka – Hiacynta Bucket – nieustannie stara się prezentować jako znacznie zamożniejsza i należąca do wyższej klasy społecznej niż w rzeczywistości. Robi to jednak dość nieudolnie. Jej obsesja na punkcie savoir-vivre'u, unikania skandali, kontrolowania innych ludzi i dążenie do perfekcji są źródłem wielu komicznych sytuacji i tematem, wokół którego koncentruje się akcja serialu."

To jest dokładnie mój klimat, już wiem że będzie mi się podobać :D Muszę to zobaczyć - 45 odcinków granych w latach 1990-1995 to ja wtedy miałam 6-11 lat to mogłam nie oglądać :) Jestem podobna do tej Hiacynty ;p

klaudiafj

Post » Wto kwi 21, 2015 7:32 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hiacynta to jest Hiacynta :) Bardzo lubiłam ją oglądać :) Potrafiła poprawić mi humor :) Tez muszę sobie pooglądać ją, jest gdzieś w necie dostępna?
Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto kwi 21, 2015 8:36 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:hehe :D

Chciałam się dowiedzieć co to ta Hiacynta ;p i się dowiedziałam: "brytyjski serial, którego główna bohaterka – Hiacynta Bucket – nieustannie stara się prezentować jako znacznie zamożniejsza i należąca do wyższej klasy społecznej niż w rzeczywistości. Robi to jednak dość nieudolnie. Jej obsesja na punkcie savoir-vivre'u, unikania skandali, kontrolowania innych ludzi i dążenie do perfekcji są źródłem wielu komicznych sytuacji i tematem, wokół którego koncentruje się akcja serialu."

To jest dokładnie mój klimat, już wiem że będzie mi się podobać :D Muszę to zobaczyć - 45 odcinków granych w latach 1990-1995 to ja wtedy miałam 6-11 lat to mogłam nie oglądać :) Jestem podobna do tej Hiacynty ;p

nie posądzałam Cię do tej pory o to , że zwracasz uwagę jak ona na to -"co ludzie powiedzą " :lol:

chętnie bym to jeszcze obejrzała po raz kolejny
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto kwi 21, 2015 8:45 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

A ja się wyłamię, nie lubię Hiacynty, nie cierpię angielskiego humoru. Nie oglądałam serialu, ale zdarzyło się że kilka razy byłam u kogoś kto oglądał. Tak samo nie cierpię Jasia Fasoli.
No ale gust nie podlega dyskucji :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto kwi 21, 2015 10:30 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

A u nas wściekłość :/ Bateria do kompa przyszła po tyg oczekiwania i się okazuje, że komp dalej nie ładuje. I albo winę ponosi ładowarka albo już nie wiem co - przyjdzie mi kupować komputer :/ Komp widzi ładowarkę i czasem chwilę poładuje a potem znowu nic. Nie fajnie :/

klaudiafj

Post » Wto kwi 21, 2015 12:11 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:A u nas wściekłość :/ Bateria do kompa przyszła po tyg oczekiwania i się okazuje, że komp dalej nie ładuje. I albo winę ponosi ładowarka albo już nie wiem co - przyjdzie mi kupować komputer :/ Komp widzi ładowarkę i czasem chwilę poładuje a potem znowu nic. Nie fajnie :/

:(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]