Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:No, a Wyście mnie ostrzegały :/ Ale koty to przeczytały i mi powiedziały -
"My bendziemy jeść te smakołyki tylko po jedzeniu, na deser, przecież wiemy, że najpierw pożywne jedzenie trzeba zjeść a cukierki potem!" i ja im uwierzyłam![]()
Ewuś, ja też tak robiłam to moje koty łapą odrzucały karmę i wyjadały smakołyki i musiałam sprzątać
Teraz mają jeszcze pełne talerzyki z shebą z rana
klaudiafj pisze:Moniś jakbyś miała taką Kitulę to ona by Ci nie pozwoliła za pomnieć o smakołykach, ona nawet zmarłego obudzi i do szału doprowadzi![]()
klaudiafj pisze:Dobrze GosiuPrzynajmniej nie wyrzucasz z ciężkim bólem serca jak ja ;p
klaudiafj pisze:hehe
Chciałam się dowiedzieć co to ta Hiacynta ;p i się dowiedziałam: "brytyjski serial, którego główna bohaterka – Hiacynta Bucket – nieustannie stara się prezentować jako znacznie zamożniejsza i należąca do wyższej klasy społecznej niż w rzeczywistości. Robi to jednak dość nieudolnie. Jej obsesja na punkcie savoir-vivre'u, unikania skandali, kontrolowania innych ludzi i dążenie do perfekcji są źródłem wielu komicznych sytuacji i tematem, wokół którego koncentruje się akcja serialu."
To jest dokładnie mój klimat, już wiem że będzie mi się podobaćMuszę to zobaczyć - 45 odcinków granych w latach 1990-1995 to ja wtedy miałam 6-11 lat to mogłam nie oglądać
Jestem podobna do tej Hiacynty ;p
klaudiafj pisze:A u nas wściekłość :/ Bateria do kompa przyszła po tyg oczekiwania i się okazuje, że komp dalej nie ładuje. I albo winę ponosi ładowarka albo już nie wiem co - przyjdzie mi kupować komputer :/ Komp widzi ładowarkę i czasem chwilę poładuje a potem znowu nic. Nie fajnie :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości