Moderator: Estraven
MAU pisze:Bardzo mocne![]()
![]()
za wyniki Mańka.On naprawdę poza tym incydentem z wymiotami zachowywał się jak okaz zdrowia.Roznosił klatkę,domagał się miziania i ciągle kombinował,jakby dać nogę z tej niewoli.
MAU pisze:A spanikował pakowany do transporterka,bo pewnie przestraszył się,że znowu ktoś Go porzuci.
Marzenia11 pisze:Poczytałam troche w necie - pisza o zapaleniu śluzowki żołądka, tez na skutek silnego stresu.
Oby to było to.
Ale dobrze, że zrobiliscie mu pakiet badań - bedziecie wiedziec co w kocie siedzi i bedziecie (oby!!!) spokojni.
boniedydy pisze:Mereżka siedzi w pierwszym pokoju i nie ma opisu, namierzyłam ją dopiero pod koniec dnia. Bardzo pięknie poddaje się głaskaniu patyczkiem i myślę, że jeśli wszyscy będziemy z nią konsekwentnie pracować, powinna zrobić wyraźne postępy.
119/Meduza. Flap cały czas zakopany w budce, Meduza miziasta, ale chwilami "nieobliczalna". Wydaje się, że w pewnym momencie mizianie przestaje się jej podobać i wtedy jest zryw. Nie rzuca się z żądzą mordu, ale wydaje się że karci. Przetrenowała to na mnie i na jednej z odwiedzających Pań. Trochę w tym przypomina mi Carmen. Jest zapisana na konsultację do okulisty, ale nie wiem niestety na kiedy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 455 gości