Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 20, 2015 14:20 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Hej, hej :)
Kitula dziś od rana wyje i drapie w drzwi - wkurzyła nas już nieźle. Teraz trąca mnie łapką ciągle i marudzi. I ja wiem co jej jest - w labiryncie hula wiatr. Nie mam już ani smakołyków ani friskisa, który tak samo dobrze im smakuje jak te smakołyczki. Nie wiem jak to się mogło stać. Kitula załączyła alarm. Nie piszcie, żebym wrzuciła tam karmę, bo to u mnie się nie sprawdzi i będzie jeszcze większy krzyk!
:)

a kto je tak rozpuścił :mrgreen:
masz to co chciałaś :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon kwi 20, 2015 14:21 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Doberek Kochane! :1luvu: Fotki fotki mebelków chcę! :D Kitusię miałaś ukochać i w ogóle się nią zajmować! O! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 20, 2015 14:34 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Też chcę fotki :mrgreen:
Biedna Kitusia :201461 Ona ma to samo co Czesiek . U nas nie może zabraknąć smaczkówk , bo wszystkie szklanki lecą na ziemię :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon kwi 20, 2015 15:07 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

kalair pisze:Doberek Kochane! :1luvu: Fotki fotki mebelków chcę! :D Kitusię miałaś ukochać i w ogóle się nią zajmować! O! :mrgreen:

Kochana Moja, Kitul zagłaskać się nie da - cukierki muszą być i już :)
Teraz śpią koty, potem małż pojedzie do sklepu.

Ale to nie są łakomczuchy - one tylko uwielbiają bawić się labiryntem, przechodzić levele, a co to za gra jak bonus nie wyleci :ryk: :twisted: :twisted:

Ja chciałam tylko rozwijać wyobraźnie przestrzenną kotów, a one myślą, że tylko im życie utrudniam, bo mogłabym nasypać im cukierków na podłogę a nie wydziwiać ;p :placz:

Zdjęcia chciałabym dać, ale nie mam pokończonych rzeczy, jeszcze jest nie tak - taką chcę mieć tepetę w mojej białej sypialni na jednej niecałej ścianie - http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-scian-i-sufitow/tapety-bordiury-okleiny/tapety/tapeta-idyllic,p271448,l869.html a taką w salonie http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-scian-i-sufitow/tapety-bordiury-okleiny/tapety/tapeta-flora,p64682,l869.html , ale nie wiem gdzie ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon kwi 20, 2015 15:13 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Romantyczne te różyczki! :D
Ja też w drugim pokoju przy remoncie mam zamiar rzucić tapetę w jedno miejsce. Widziałam już takie jakie mi się podobają, ale jeszcze nie wiem, jaki kolor będzie ścian. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 20, 2015 15:17 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Ja uwielbiam takie motywy kwiatowe, różane :) W angielskich starych filmach zawsze mieli takie odważne tapety. Myślę, że może ten sam wzór róży wrzucę jeszcze do salonu - mam taką ścianę która aż prosi się o ozdobę :) Jakby to zależało ode mnie too całe mieszkanie miałabym białe, plus gdzie nie gdzie tapetę w kwiaty, plus bibeloty kwiatowe i bibeloty kocie i chyba mam gust jak 80letnia siwa angielka ;p

W ogóle to ładne ceny są tych tapet - 50 - 70 zł a to są jeszcze tanie, marketowe. W gazetkach wnętrzarskich widziałam tapety po 300 zł za rolkę :/

klaudiafj

Post » Pon kwi 20, 2015 15:23 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Rzeczywiście kojarzy mi się to z angielskim wystrojem, i filmem z Hiacyntą. :D
300 za rolkę! 8O Troszkę drogo. :roll: No, chyba, że to wyjatkowo cud miód malina, i trzeba Ci raptem jedną. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 20, 2015 16:03 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Kule wieje choćby się sam zły wściekł :/ U Was też? Nie cierpię takiej pogody - niby słońce, a zimno okropnie i wiatr. Wnerwiają mnie wtedy nawet własne włosy. Moja mama mówiła jak byłam dzieckiem, że to świeci słońce z zębami - że niby świeci a jest zimno.

Małż pojechał na zakupy a Kituś się obudził i lamentu o "słodycze" ciąg dalszy :mrgreen:

Hiacynta haha to chyba będę ja ;p
Obrazek
Jeszcze tylko na oczy grube okulary i istny jo :D

klaudiafj

Post » Pon kwi 20, 2015 16:28 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Ach, Hiacynta :) Co za kobieta :) Lubiłam ten serial :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon kwi 20, 2015 16:31 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Ja też, bardzo! :D
KLaudia, nie martw się, ładniejsza jesteś. :lol:

A wieje nam równo. Zimnica. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 20, 2015 16:33 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

u nas też - przez okno wydaje się, że pieknie - słoneczko świeci. A jak wyjść to głowę urywa. I taki mroźny ten wiatr...
A już za chwilkę będę jeść pomidorówkę :)
Kurczę, jakiś kulinarny dziś dzień.... :roll:
Tapeta w różyczki bardzo ładna :) Wszystko robisz w jasnych kolorach, biel dominuje. A te różyczki są takie delikatne... Ładnie będzie :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon kwi 20, 2015 16:46 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Robię w kolorach bezpiecznych. Chyba się boję konkretnych barw :) Ale zawsze chciałam mieć takie mieszkanie - białe z różami :) Mieszkanie mam na północ więc jest też trochę ciemno, dlatego muszę je rozjaśnić w inny sposób. Kupowy brązowy w ciemnym przedpokoju i grafitowa wykładzina to był błąd ogromny :D
Hiacynty nie znam przyznam się szczerze ;p
Ja jestem już głodna po obiedzie ;p Już o niczym innym nie myślę jak o jedzeniu :)
Bateria do kompa nie przyszła wrrr :evil:

klaudiafj

Post » Pon kwi 20, 2015 16:56 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hiacynta była rewelacyjna a jej sposób bycia obłędny :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

U nas tez pizga jak w kieleckim ale za to cieplutko i słonecznie. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon kwi 20, 2015 18:21 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Dobra, mam problem :!: i sama sobie zgotowałam ten los :evil:

Małż poszedł na zakupy i miał napisane, że ma kupić kotom smakołyki. Przyniósł Purinę, bo na smakołyki pożałował, że taka mała paczka 4 zł kosztuje i zjedzą to w dzień lub w dwa dni.
Oczywiście koty przyssały się do labiryntu. Skutek tego jest taki, że obecnie mają dwie karmy TOTW i Purinę. TOTW chyba już nawet nie chrupią :evil: Koniec tego :evil:

Jak zjedzą tą karmę to przesypuje TOTW do labiryntu i tylko tam będzie. Trudno! Ale co będzie jak mi koty schudną? Teraz jedzą ile chcą TOTW (o ile jedzą, bo widuję je tylko przy labiryncie), a jak będzie w labiryncie to będą jadły mniej i pojedynczo, a teraz mają dwie miseczki :/

Normalnie teraz ciągle z tego labiryntu sypie się ta purina. Wcześniej Friskis. Co ja mam zrobić?
Jak tam dam tylko TOTW to Kitek nie da nam żyć, bo będzie się domagała smakołyków :evil: Moja wina, moja bardzo wielka wina :? :roll: :|

klaudiafj

Post » Pon kwi 20, 2015 18:44 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Jak napisałaś..sama sobie zgotowałś ten los. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]