Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
andorka pisze:JoannElle pisze:andorka pisze:JoannElle pisze:Miejscowa kicia, ewidetny wielokot, ale niech jej będzie, bo nadmiaru kotów jakoś tutaj nie ma...
yyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
Czy mi się coś pokręciło, czy to pisze wolontariuszka w kociej fundacji?
No a co mam zrobić, łapać czyjąś ciężarną kotkę i wieźć na sterylkę za plecami jej opiekunów?
A świadomość ludzie tutaj raczej mają, sądząc po ilości kotów. Łażę tu całymi dniami i naprawdę rzadko jakiegoś spotykam, a kociąt nie widziałam w ogóle.
Przynajmniej nie zachwycać się pod szyldem fundację...
ech... inne standardy były gdy zaczynałam współprace z Kotylionem
Diastre pisze:Jak się czuje Milagros?
anmajo pisze:Duszek686 pisze:Słuchajcie - inna sprawa
Maciek anmajo wymyślił fajną akcje promującą budowanie budek dla kotów wolno żyjących
Pomysł jest w trakcie realizacji - potrzebne osoby do nagrania wokali pod refren piosenki
Jakby ktoś chciał się włączyć w temat - byłoby super - może być fajna zabawa
Jak coś - piszcie do anmajo - On będzie kierował dalej - mam tez nadzieję, że sam Maciek się tu odezwie
Nagrywamy w studiu nagraniowym, piosenka jest prosta na melodię "pieski małe dwa" zapraszamy wszystkie chętne osoby można być pojedynczo lub w parach.
Tekst podeślę osobom zdecydowanym na wzięcie udziału w tym przedsięwzięciu, proszę o PW.
Cel jest szczytny a wysiłek niewielki
Ja jestem już po
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości