Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Płyn w otrzewnej może się zbierać po wszelkich operacjach jelita (dlatego te zabiegi są tak poważne).
Uschi pisze:Płyn w otrzewnej może się zbierać po wszelkich operacjach jelita (dlatego te zabiegi są tak poważne).
Tak, ale tu mamy zapalenie otrzewnej na dodatekdlatego ta transfuzja, wczoraj krew pełna, dziś zapewne dodatkowo osocze, do tego oczywiście cała bateria leków, antybiotyk szerokiego spektrum... Ale Sopel walczy, łapoczyny, wulgaryzmy - to też dobry znak, jak mówią.
tanita pisze:Zapomniałam napisać, że kotek z wystającymi wenflonami, jakimiś dziwnymi rurkami, na wpół przytomny po końskiej dawce leków miał jednak siłę i spryt pozwalający na pozbycie się w nocy kaftanika.
Uschi pisze:tanita pisze:Zapomniałam napisać, że kotek z wystającymi wenflonami, jakimiś dziwnymi rurkami, na wpół przytomny po końskiej dawce leków miał jednak siłę i spryt pozwalający na pozbycie się w nocy kaftanika.
Trzykrotnie
Uschi pisze:tanita pisze:Zapomniałam napisać, że kotek z wystającymi wenflonami, jakimiś dziwnymi rurkami, na wpół przytomny po końskiej dawce leków miał jednak siłę i spryt pozwalający na pozbycie się w nocy kaftanika.
Trzykrotnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości