A takie żyrandole ( i karnisze) to ja niestety znam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Baltimoore pisze:A takie żyrandole ( i karnisze) to ja niestety znam
mb pisze:Ja też używam wieszaków ubraniowych.
To doskonały wynalazek.
Lidka pisze:A próbowaliście na oczka optimune?
Wiem, różnie o nim mówią i właściwie trudno powiedzieć na ile może pomóc ale....
Anna61 pisze:Kiciusiowi cały czas zrasta spojówka z gałką ocznąBisi nie zarastają i ta maść Optimmune co dał za darmo Pan doktor, to jest rewelacyjna, bo już po jednym zasmarowaniu Bisi oczka nie ropiały.
sotis pisze:to chyba dobra wiadomość?
choć pewnie trochę teskno, co?..
Myszolandia pisze:napisz więcej Aniu
Stefanko![]()
![]()
Anna61 pisze:Święta zbliżają się nieuchronnie, a tym samym ból i smutek. Zawsze już będę miała w pamięci odejście Niuni w pierwsze święto, a chciałabym zapomnieć ale nie potrafię, w sercu już zostaną na zawsze.viewtopic.php?f=1&t=122446&start=1170&hilit=Gagunia
Jak zapomnieć https://www.youtube.com/watch?v=luOggAwc5e8 po prostu nie pamiętać sytuacji w których serce pęka
Kotki białaczkowe.![]()
![]()
Madzieńka [']viewtopic.php?f=1&t=117997&start=1530
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o kiełbaskę potrafiła walczyć jak lwica![]()
![]()
![]()
Wituchna [']viewtopic.php?f=1&t=117997&start=1530
![]()
![]()
![]()
![]()
Laki [']viewtopic.php?f=1&t=135087&hilit=Laku%C5%9B
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gagusia [']viewtopic.php?f=1&t=122446&start=870&hilit=Gagunia
![]()
![]()
wypis z sekcji.
Znacznie powiększone ww. chłonnych krezkowych, w miedniczkach nerkowych obecne ciemnożółte złogi, pozostała narządy jamy brzusznej bez zmian patologicznych.
W jamie klatki piersiowej obecny przejrzysty krwisty płyn, w śródpiersiu przednim guz zrośnięty z workiem osierdziowym, przełykiem tchawicą, guz tęgiej konsystencji , koloru kremowego o niejednolitej strukturze, wymiary ok 4x8 cm. W świetle tchawicy obecna duża ilość pienistej wydzieliny. Koszmar i jeszcze raz koszmar co kicia musiała przejść....
https://www.youtube.com/watch?v=d0GpwikqgG4
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, misiulka i 48 gości