Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofka pisze:kfiatek 1983 pisze:To w takim razie pytanie brzmi - skoro Purizon i N&D mają taki sam skład, to jakim cudem różnią się o tą nieszczęsną K3? I czy na pewno się różnią.
Wygląda na to, że się różnią. Poza tym uważam, że nie ma dwóch identycznych produktów/karm, czy też identycznych składów, zawsze jest jakiś szczegół, który je różni.
Po co ten sam producent miałby produkować dwie karmy o identycznym składzie, ale innej nazwie...
----------------------------
A tak na marginesie, w Zooplusie jest fajna promocja na Purizona
kfiatek 1983 pisze:Porównaj i daj znać proszę. Jestem bardzo ciekawa.
X czasu temu jak miała N&D zawierała K3 (dlatego też potem nawet na nią nie patrzyłam).
Spotkałam się z twierdzeniem, że poniżej pewnego poziomu nie jest szkodliwa (ale na ile to prawda...) więc może mieści się to w standardach.
rest pisze:Mojemu kitkowi nie smakuje porta21 (Feline Finest Sensible, bez zbóż)juz trzeci dzien probuje go do niej przekonac i niestety bunt - odchodzi od miseczki. Skubnal pare chrupek doslownie. Szczerze mowiac jak dla mnie to ta karma nie pachnie zbyt apetycznie. wczesniej jadl TOTW (nie bylo problemu) i Purizon (uwielbia!). Probowac dalej czy odstawic porte?
fankapuchatego pisze:Problemy z kocią alergią w miarę opanowane. TOTW zielony smakuje i nie uczula. Uzupełniam mu jedzonko tauryną w odrobinie puszeczki (ćwiartka lubianej lub 1/8 mniej lubianej). Ze smakołyków krewetki Thrive (rozpacz bo ostatnio nie ma w ofercie, duże opakowanie odpada, nagrody ze względu na alergię są tylko w wyjątkowych sytuacjach). Puszeczki bezzbożowe dla alergika przeważnie nie smakują i karmię futrzaka z ręki, wtedy raczy zjadać. Jakie puszki smakują kotom??? Te z wyższej półki przeważnie są be.... Tylko Applaws jest akceptowany, ale tam wołowina (mało, ale to czynnik uczulający), po odrobinie nic się nie dzieje, jednak wolałabym znaleźć coś co smakuje i na pewno nie uczuli.... Testowałam jeszcze GranataPet, Animondę Carny i CFinefood.
Jakie puszki (bezzbożowe!!) smakują Waszym kotom???
PumaIM pisze:Moi jedzą GranataPet, CFF i Feringę. Eksperymentalnie zamówiłam Grau puszka dla łasucha, zobaczymy, co będzie.
fankapuchatego pisze:Problemy z kocią alergią w miarę opanowane. TOTW zielony smakuje i nie uczula. Uzupełniam mu jedzonko tauryną w odrobinie puszeczki (ćwiartka lubianej lub 1/8 mniej lubianej). Ze smakołyków krewetki Thrive (rozpacz bo ostatnio nie ma w ofercie, duże opakowanie odpada, nagrody ze względu na alergię są tylko w wyjątkowych sytuacjach). Puszeczki bezzbożowe dla alergika przeważnie nie smakują i karmię futrzaka z ręki, wtedy raczy zjadać. Jakie puszki smakują kotom??? Te z wyższej półki przeważnie są be.... Tylko Applaws jest akceptowany, ale tam wołowina (mało, ale to czynnik uczulający), po odrobinie nic się nie dzieje, jednak wolałabym znaleźć coś co smakuje i na pewno nie uczuli.... Testowałam jeszcze GranataPet, Animondę Carny i CFinefood.
Jakie puszki (bezzbożowe!!) smakują Waszym kotom???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości