Moderator: Estraven
Monika_Wolska pisze:Jak dużo osób będzie w sobotę? Planowałam też, ale może nie będę już robić tłoku. Na niedzielę mam niestety plany.
boniedydy pisze:Ja też dokociłam kota nieidealnego do dokocenia, w schronisku (nie przez wolontariat) określonego jako jedynak. I przeżyłam, choć było ciężko. Koty też. Teraz przepychanki między moimi kotami są raczej rytualne. Ale np. tylko pierwszy z moich kotów leży czasem rozwalony błogo do góry kołami, drugi czasem się bardziej wygnie, ale się tak nie rozwala. Tylko że 2 tygodnie izolowałam koty na początek, a potem wytrzymałam walki, choć bywało ciężko.Monika_Wolska pisze:Jak dużo osób będzie w sobotę? Planowałam też, ale może nie będę już robić tłoku. Na niedzielę mam niestety plany.
Wygląda na to, że przy adopcjach może nie być nikogo. Ja raczej przyjdę tylko na spotkanie. W święta byłam dwukrotnie
Maykaw pisze:Słuchajcie mam problem, zawsze Kuba odbierał ode mnie gazety ale teraz jak wiadomo nie moze, miałam wiec przyjechac w weekend z gazetami ale dziś rano mój samochód odmówił posłuszeństwaczy ktoś mógłby odebrac gazet jadąc do schronu? są 4 kartony gazet (dla mnie duzo i cięzko), pojemniczki.... odbiór byłby niedaleko w Raszynie, podałabym namiary na priw gdyby ktoś mógł....
boniedydy pisze:Ja też dokociłam kota nieidealnego do dokocenia, w schronisku (nie przez wolontariat) określonego jako jedynak.
Asia Ronda pisze:A od mojej znajomej z Waryńskiego też dał byś rade odebrac? wysłałam ci pw z kontaktem
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 534 gości