♥ Marcel i Tosia ♥ cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 06, 2015 17:24 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Klaudia , a nie jest wam ciasno w tym łóżku ? W tyle osób ? 8O
A koty masz pokojowo nastawione do świata :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto kwi 07, 2015 9:10 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

sistersy25 pisze:Klaudus, ja też mam arachnofobie, i też zawsze mam wrażenie e pająki zawsze muszą do mnie iść :evil: Jak Wide Lolek trzymająca coś w ustach i biegnąca w moim kierunku - wiem ze to znak by uciekać :evil: juz dwa razy położyła mi pająka na głowie... dla mnie to prawie zawał serca murowany 8O

O Matkooooo :strach: :strach: :strach: Ale żartownisia, ranyyyy ! co za kot :D Moje nigdy nawet się nie bawiły pająkiem ;) Nie wiem co bym zrobiła jakbym miała takiego psotnika, choć z drugiej strony Lolcia poluje i niesie mamie zdobycz :) To godne pochwały ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto kwi 07, 2015 9:12 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

barbarados pisze:Klaudia , a nie jest wam ciasno w tym łóżku ? W tyle osób ? 8O
A koty masz pokojowo nastawione do świata :ok:

Ile osób ;) Tylko ja i Marysia plus dwa pająki obok łóżka przy kaloryferze, a ja im jeszcze nogi podgrzewałam :201416 :201416

klaudiafj

Post » Wto kwi 07, 2015 14:28 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

:ryk: :ryk: Klaudia to fakt, Lolka przynosi mamie zdobycze z polowań :ryk: kochana dziecinka nie wie jak panicznie się boje :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Śro kwi 08, 2015 8:05 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Hej

Święta,święta i po świętach. Trochę wolnego było,ale czas wracać do 'normalności' :) Wikusi dzisiaj ciężko się rano do szkoły wstawało :oops: No,ale już jest w szkole :ok: Muszę napisać,że koty ostatnio robią mega bajzel w łazience jeżeli chodzi o kuwety,a właściwie,to o kuwetę Tosi,bo ta kuweta jest odkryta i nie jest taka duża jak ta Marcela - kryta. Marcel korzystał tylko z krytej,ale już kilka razy zauważyłam,że korzysta też z kuwety Tosi,no i tu pojawia się 'problem',bo to wielki KOPACZ jest.Więc rano płytki w łazience są zasypane żwirem z tej kuwety i zawartością kuwety,hardcore :strach: :strach: :strach: Tak się zastanawiam nad kupnem drugiej,krytej kuwety,ale ona do łazienki absolutnie mi się nie zmieści w miejsce kuwety Tośkowej,więc musiałabym ją gdzie indziej postawić,ale trudno. Chyba ją zakupię.... :smokin:

Pisałyście o pająkach,nie lubię,nie polubię :mrgreen: :mrgreen:
Troszkę Marcelkowych zdjęć dodam.Wczoraj mnie i Wiki bardzo rozśmieszył,bo siedząc na budce od drapaka..wpadł dupką na dół i...ewidentnie mu się spodobało,same zobaczcie co wyprawiał :ryk:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro kwi 08, 2015 8:10 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

I jeszcze Tosia :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Śro kwi 08, 2015 8:37 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tosiu ja bym Cie w te różowe usteczka tak cmok cmok cmok :1luvu: dajesz buziaki ślicznotko?

Marcel :20145 chłopie fajnie sie bawisz :20145 uśmiałam sie z Ciebie i z Twoich pozycji - ostatnia jak odpoczywasz jak najlepsza :20145
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro kwi 08, 2015 11:00 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Marcelkowi piwo polać, mikrofon dać i słuchać co ma do powiedzenia :D Śmieszny jest haha Super chłopak!!!! Co do kuwety to nie wiem co poradzić, ja mam odkrytą wysoką a jeszcze więcej syfu jak przy niskiej, bo koty się bardziej wysilają :d Maciuś też był kopacz, jak rozdziawił łapkę to jak łopatą wyrzucał żwir z kuwety :D W łazience mi się kuweta nie sprawdziła, bo za dużo syfu, a tam wilgoć i to się potem do stopy przykleja. Niee, ja szybko zrezygnowałam z kuwety w łazience. Tosiu Dziewczyneczko Urocza :1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj

Post » Śro kwi 08, 2015 13:02 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:
Obrazek

To zdjęcie jest świetne!

A gdyby zastosować patent pudła z Ikei?
viewtopic.php?f=46&t=148607&start=60.Otw (nawet nie trzeba zakładać przykrywki)
tylko wejście wyciąć dużo wyżej albo u góry, jak tu: https://www.youtube.com/watch?v=5BKR-tdeFDk

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro kwi 08, 2015 15:20 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro kwi 08, 2015 15:20 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:I jeszcze Tosia :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro kwi 08, 2015 15:24 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Moli25 pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tosiu ja bym Cie w te różowe usteczka tak cmok cmok cmok :1luvu: dajesz buziaki ślicznotko?

Marcel :20145 chłopie fajnie sie bawisz :20145 uśmiałam sie z Ciebie i z Twoich pozycji - ostatnia jak odpoczywasz jak najlepsza :20145

Tosia buziaki codziennie dostaje,te różowe usteczka są przez nas uwielbiane,jest strasznie rozkoszna,naprawdę :mrgreen: :201461 Marcel nie bawi się myszkami,tunelem i innymi zabawkami,on lubi gonić się z Tośką,no i latać za światełkiem z laserka. Dlatego jak widzę go w takiej sytuacji jak na zdjęciach,to się śmieję,bo on mało zabawowy jest,a tu proszę,zachowywał się jak mały kociak,dosłownie :D Wczoraj M. szedł się kąpać,Marcel do brodzika poleciał,więc puścił mu wodę,siedział,moczył ogonek i łapką wodę pacał,on wodę lubi,Tosia nie :D

klaudiafj pisze:Marcelkowi piwo polać, mikrofon dać i słuchać co ma do powiedzenia :D Śmieszny jest haha Super chłopak!!!! Co do kuwety to nie wiem co poradzić, ja mam odkrytą wysoką a jeszcze więcej syfu jak przy niskiej, bo koty się bardziej wysilają :d Maciuś też był kopacz, jak rozdziawił łapkę to jak łopatą wyrzucał żwir z kuwety :D W łazience mi się kuweta nie sprawdziła, bo za dużo syfu, a tam wilgoć i to się potem do stopy przykleja. Niee, ja szybko zrezygnowałam z kuwety w łazience. Tosiu Dziewczyneczko Urocza :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Już myślałam o wyrzuceniu kuwet z łazienki,ale nie mogę,małą mam u siebie w ciągu dnia,lepiej jak kuwety jednak są w łazience :D

Aia ale super patent z tym pojemnikiem :D Ciekawe jaka cena tego pojemnika byłaby w Castoramie,jak M. będzie po coś,to powiem żeby zobaczył :)

Mireczko :1luvu: :1luvu:
\
Zobaczcie na jakie ogłoszenie się natknęłam :( http://olx.pl/oferta/kotek-CID103-ID9G8 ... 45ba6f43ed
Obrazek

aannee99

Post » Śro kwi 08, 2015 15:29 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:
Moli25 pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tosia buziaki codziennie dostaje,te różowe usteczka są przez nas uwielbiane,jest strasznie rozkoszna,naprawdę :mrgreen: :201461 Marcel nie bawi się myszkami,tunelem i innymi zabawkami,on lubi gonić się z Tośką,no i latać za światełkiem z laserka. Dlatego jak widzę go w takiej sytuacji jak na zdjęciach,to się śmieję,bo on mało zabawowy jest,a tu proszę,zachowywał się jak mały kociak,dosłownie :D Wczoraj M. szedł się kąpać,Marcel do brodzika poleciał,więc puścił mu wodę,siedział,moczył ogonek i łapką wodę pacał,on wodę lubi,Tosia nie :D

klaudiafj pisze:Marcelkowi piwo polać, mikrofon dać i słuchać co ma do powiedzenia :D Śmieszny jest haha Super chłopak!!!! Co do kuwety to nie wiem co poradzić, ja mam odkrytą wysoką a jeszcze więcej syfu jak przy niskiej, bo koty się bardziej wysilają :d Maciuś też był kopacz, jak rozdziawił łapkę to jak łopatą wyrzucał żwir z kuwety :D W łazience mi się kuweta nie sprawdziła, bo za dużo syfu, a tam wilgoć i to się potem do stopy przykleja. Niee, ja szybko zrezygnowałam z kuwety w łazience. Tosiu Dziewczyneczko Urocza :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Już myślałam o wyrzuceniu kuwet z łazienki,ale nie mogę,małą mam u siebie w ciągu dnia,lepiej jak kuwety jednak są w łazience :D

Aia ale super patent z tym pojemnikiem :D Ciekawe jaka cena tego pojemnika byłaby w Castoramie,jak M. będzie po coś,to powiem żeby zobaczył :)

Mireczko :1luvu: :1luvu:
\
Zobaczcie na jakie ogłoszenie się natknęłam :( http://olx.pl/oferta/kotek-CID103-ID9G8 ... 45ba6f43ed

brak słów na taką głupotę
Obrazek

mir.ka

Post » Śro kwi 08, 2015 15:47 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:Aia ale super patent z tym pojemnikiem :D Ciekawe jaka cena tego pojemnika byłaby w Castoramie,jak M. będzie po coś,to powiem żeby zobaczył :)

W razie czego można przez Allegro kupić te z Ikei. Ale zajrzałam na stronę Castoramy i są tam podobne, tylko trochę mniejsze (z całą pewnością wyjdzie taniej niz zakupienie drugiej krytej kuwety :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro kwi 08, 2015 16:59 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Przerażające ogłoszenie :strach: :strach: :evil:

klaudiafj

[poprzednia][następna]